Τοπικό

Μικτές ΕΠΣΗ: Από την Μεσαρά ξεκινά το φετινό «ταξίδι»

Πρεμιέρα στην Μεσαρά κάνουν φέτος οι Μικτές ομάδες ΕΠΣΗ, καθώς από εκεί θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις προεπιλογής, όπως αποφασίστηκε μετά τη συνάντηση που έγινε με τους νέους προπονητές Βασίλη Μπαστάκη και Νίκο Μυλωνίδη.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή στο γήπεδο των Βόρρων θα δώσουν το παρών νέα ταλέντα από τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής, για να περάσουν από το μικροσκόπιο των ενωσιακών προπονητών. Η ΕΠΣΗ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Μετά από συνάντηση της Επιτροπής Μικτών Ομάδων με τους νέους προπονητές κ.κ. Βασίλη Μπαστάκη (Μικτή Κ16) και Νίκο Μυλωνίδη (Μικτή Κ14), αποφασίστηκε η άμεση έναρξη των προπονήσεων προεπιλογής για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του Ηρακλείου.

Η αρχή γίνεται την προσεχή Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου για ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς (σωματεία δήμων Φαιστού, Γόρτυνας και Αρχανών-Αστερουσίων). Οι προπονήσεις προεπιλογής θα γίνουν στο γήπεδο Βόρρων.

Οι ώρες των προπονήσεων είναι:

Μικτή Κ16 από 15:00 έως 16:00

Μικτή Κ14 από 16:00 έως 17:00.

Καλούνται να δώσουν το παρών ποδοσφαιριστές των ηλικιακών κατηγοριών Κ17 και Κ15 από τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής των δήμων της Μεσαράς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια