Τοπικό

Τοπικό: Κίνηση ήθους από Νέους Αλμυρού, δεν καταθέτουν ένσταση με ΠΟΗ!

Οι Νέοι Αλμυρού επιβεβαιώνουν γιατί πήραν πανάξια Κύπελλο ήθους πριν λίγες εβδομάδες

Παρότι είχαν ξεκάθαρα την ευκαιρία να πάρουν ένα παιχνίδι στα χαρτιά, οι Νέοι Αλμυρού προχώρησαν σε μια κίνηση ήθους και ανακοίνωσαν ότι δεν θα κάνουν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του ΠΟΗ!

Το παιχνίδι των δύο ομάδων το πρωί της Κυριακής στο Γάζι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2, με τον ΠΟΗ να βάζει ως αλλαγή έναν ποδοσφαιριστή που εκ παραδρομής δεν είχε δοθεί στην σύνθεση της ομάδας και το όνομά του δεν υπήρχε στο φύλλο αγώνα. Μετά το φινάλε, ο διαιτητής κ. Σκρεπετός ανέφερε το γεγονός στο φύλλο αγώνα και οι Νέοι Αλμυρού είχαν κάθε δικαίωμα να προχωρήσουν σε ένσταση, η οποία ήταν πασιφανές ότι θα τους δικαίωνε.

Από τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά όμως και την «τιμωρία» των αντιπάλων λόγω ενός ανθρώπινου λάθος, ο σύλλογος του Γαζίου προτίμησε να ακολουθήσει τον δρόμο του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας και έτσι ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει ένσταση! Αξίζουν συγχαρητήρια βέβαια στην διοίκηση των Νέων Αλμυρού και τον πρόεδρο κ. Πολύδωρο Σταματάκη, όπως και σε όλα τα στελέχη της ομάδας για την κίνηση που εξυψώνει το ήθος… 

Αυτή είναι μάλιστα η πιο σπουδαία επιβεβαίωση για μια ομάδα που πανάξια είχε πάρει το Κύπελλο ήθους από την ΕΠΣΗ πριν λίγες ημέρες για την σεζόν 2021-2022…

Η ανακοίνωση των Νέων Αλμυρού αναφέρει τα εξής:

«Πάγια θέση της διοίκησης μας και φιλοσοφία του συλλόγου μας είναι ότι οι αγώνες κρίνονται στα γήπεδα. Αναγνωρίζουμε ότι λόγω ανθρώπινου λάθους το φίλο σωματείο του Παναθηναϊκού Ηρακλείου χρησιμοποίησε έναν ποδοσφαιριστή μέλος της ομάδας που δεν είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα. Ένα ανθρώπινο λάθος που δεν κρύβει καμία σκοπιμότητα. Έτσι δεν προτιθέμεθα να προχωρήσουμε σε διαδικασία ένστασης, ούτε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από εκείνο το οποίο καταφέραμε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο φίλο σωματείο του Παναθηναϊκού Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια