Δαμάστα: Θέλουν να ονομαστεί το γήπεδο «Αντώνης Παπαδάκης»

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Θέλουν να ονομαστεί το γήπεδο «Αντώνης Παπαδάκης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αντώνης Παπαδάκης είχε ένα μεγαλόπνοο όραμα, ώστε το γήπεδο της Δαμάστας να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία του σωματείου, προχώρησε σε σημαντικές παρεμβάσεις τόσο με δικά του προσωπικά έξοδα, όσο και με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και του δήμου Μαλεβιζίου και το γήπεδο είχε αποκτήσει μια νέα μορφή με σύγχρονα αποδυτήρια, επέκταση αγωνιστικού χώρου, προβολείς, παρεμβάσεις σε όλους τους χώρους, νέες αίθουσες κλπ.

Το σωματείο της Δαμάστας, αποχαιρετώντας τον φυσικό του ηγέτη με μια συγκλονιστική ανακοίνωση, κατέθεσε και την πρόταση να δοθεί το όνομα «Αντώνης Παπαδάκης» όταν ολοκληρωθούν τα έργα ανάπλασης. Το σωματείο αναφέρει τα εξής:

«Ο Α.Ο. Δαμάστας αποχαιρέτησε με πόνο ψυχής και με απόλυτο σεβασμό τον ηγέτη του Αντώνη Παπαδάκη.

Αποχαιρετήσαμε ένα κομμάτι της ψυχής μας, αποχαιρετήσαμε τον άνθρωπο που έδωσε στον ΑΟ Δαμάστας πνοή και ανάσα, εκείνον που πήρε από το χέρι το σωματείο και το απογείωσε, αποχαιρετήσαμε εκείνον που μας έδωσε το δικαίωμα να ζήσουμε το όνειρό μας…

Όλη η κοινωνία της αγαπημένης του Δαμάστας, η αγαπημένη του ομάδα, οι συγγενείς και οι φίλοι του, νιώθουμε ότι έχουμε χάσει την γη κάτω από τα πόδια μας...

Είναι πολύ πικρές και δύσκολες οι στιγμές για όλους μας, για όλη την Δαμάστα…

Πόσο άδικο Θεέ μου αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο ΑΝΤΩΝΗΣ μας, να φεύγει τόσο ξαφνικά από την ζωή, έχοντας προσφέρει τόσα πολλά και έχοντας να προσφέρει ακόμα περισσότερα, με οδηγό την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, για την Δαμάστα, για τον συνάνθρωπο…

Καλό ταξίδι Αντώνη, η αγαπημένη σου Δαμάστα δεν πρόκειται να σε ξεχάσει ποτέ, θα σε τιμά και θα σε ευγνωμονεί πάντα…

Υ.Γ.: ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Α.Ο ΔΑΜΑΣΤΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ».

Το ευχαριστώ της οικογένειας

Η οικογένεια του Αντώνη Παπαδάκη εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος τους: «Ο γιος του εκλιπόντος, Γιώργος Παπαδάκης, η σύζυγος Αμαλία Στρατάκη και η οικογένεια του αδερφού Μιχάλη Παπαδάκη ευχαριστούν πάρα πολύ όσους μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος και στις δύσκολες ώρες που περνάμε»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News