Η “ΚΡΗΤΗ ΤV” φιλοξενεί στις 18:00 τις κληρώσεις της ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Η “ΚΡΗΤΗ ΤV” φιλοξενεί στις 18:00 τις κληρώσεις της ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εβδομάδα πρωταθλήματος ξεκινά για το τοπικό ποδόσφαιρο, καθώς το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα βρεθούν στη σέντρα οι ομάδες της Α1 Κατηγορίας, όμως για την ΕΠΣΗ θα δοθεί σήμερα το εναρκτήριο... σφύριγμα!

Ο λόγος γίνεται για τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου, που θα φιλοξενηθούν στις 18:00 στα στούντιο της “ΚΡΗΤΗ TV” και θα μεταδοθούν απευθείας τηλεοπτικά, προκειμένου να τις παρακολουθήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με το τοπικό ποδόσφαιρο.

Όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό της “ΚΡΗΤΗ TV” είναι στη διάθεση της ΕΠΣΗ, με οδηγό την επιτυχία και την αρτιότητα που είχαν οι προηγούμενες τηλεοπτικές κληρώσεις. Τη μηχανογράφηση των κληρώσεων έχει αναλάβει ο κ. Δημήτρης Παπαματθαιάκης (Dp Studies).

Η διαδικασία περιλαμβάνει τις κληρώσεις για τα πρωταθλήματα Α1 Κατηγορίας, Α2 Κατηγορίας (δύο όμιλοι) και Β’ Κατηγορίας (δύο όμιλοι), όπως και της 1ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, όπου θα συμμετέχουν αρχικά μόνο οι ομάδες της Β’ Κατηγορίας. Στη 2η φάση θα μπουν οι ομάδες της Α2, ενώ από την 3η φάση και μετά θα συμμετέχουν η Α1 Κατηγορία και ομάδες Γ’ Εθνικής. Ασφαλώς οι σημερινές κληρώσεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τις ομάδες της ΕΠΣΗ, ευελπιστώντας άπαντες σε μια ομαλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τα μεγάλα προβλήματα που δημιούργησε τα προηγούμενα χρόνια η πανδημία...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News