Από το Ατσαλένιο στον Άρη Σούδας ο Δασκαλάκης

Ποδόσφαιρο
Από το Ατσαλένιο στον Άρη Σούδας ο Δασκαλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι φοιτητικές υποχρεώσεις του Βασίλη Δασκαλάκη στα Χανιά έδωσαν την ευκαιρία στον Άρη Σούδας να εντάξει στο δυναμικό του έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.

Λόγω των πολύ καλών σχέσεων με τον ΠΟΑ, ο 18χρονος αμυντικός που αγωνίστηκε πέρυσι στον Κεραυνό στην Α2 ΕΠΣΗ, παραχωρήθηκε στον Άρη Σούδας, συνδυάζοντας την παρουσία του στα Χανιά με τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Ο Άρης Σούδας ανακοίνωσε την απόκτηση Δασκαλάκη, ευχαριστώντας παράλληλα τον ΠΟΑ:

«Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Βασίλη Δασκαλάκη, ο οποίος κατά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αγωνιζόμενος για το σωματείο μας.

Ο νεαρός γεννημένος την 27 Απριλίου 2004, φοιτητής πλέον στο Πολυτεχνείο Κρήτης, Βασίλης Δασκαλάκης , ξεκίνησε από τις ομάδες υποδομών του Π.Ο.Α. ενώ πρόσφατα προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα του Ατσαλένιου απ’ όπου τελικά μετακόμισε λόγω σπουδών στα Χανιά και στον Άρη Σούδας.

Τον καλωσορίζουμε στον Άρη Σούδας και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε ομαδικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Ευχαριστούμε το φίλο σωματείο του Π.Ο. Ατσαλένιου για τη συνεργασία καθώς και για την εμπιστοσύνη που επέδειξε προς το σωματείο μας με την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News