ΕΠΣ Ηρακλείου: Υποχρεωτική συμμετοχή στην 11αδα δύο γεννηθέντων το 2000

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣ Ηρακλείου: Υποχρεωτική συμμετοχή στην 11αδα δύο γεννηθέντων το 2000

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αποφάσεις από τη σημερινή συνεδρίαση

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ηρακλείου άναψε σήμερα το «πράσινο φως» για τις εισηγήσεις της Επιτροπής πρωταθλήματος για τη σεζόν 2022-23.

Έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες έναρξης αγώνων, με εκκίνηση από την Α1 στις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ υποχρεωτική είναι η συμμετοχή στην 11αδα δύο παικτών γεννηθέντων το 2000.

Επίσης, σε καμία κατηγορία δεν προβλέπεται η διεξαγωγή play off και play out, μετά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΣ Ηρακλείου:

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΗ επικυρώθηκαν οι εισηγήσεις της Επιτροπής Πρωταθλήματος και πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με την προκήρυξη και την διοργάνωση των πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ περιόδου 2022-2023:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Ημερομηνίες έναρξης των αγώνων των πρωταθλημάτων ορίζονται:

Το σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου 2022 για την Α1 Κατηγορία

Το σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου 2022 για την Α2 Κατηγορία

Το σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου 2022 για την Β’ Κατηγορία

Η Ε.Π.Σ.Η. διατηρεί το δικαίωμα μετάθεσης των παραπάνω ημερομηνιών εφόσον κρίνει ότι το επιβάλλουν ειδικοί λόγοι.

ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Για την περίοδο 2022-2023, όλα τα σωματεία που μετέχουν στους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων και Κυπέλλου που διοργανώνει η ΕΠΣΗ, υποχρεούνται να έχουν στην ενδεκάδα τους ΔΥΟ (2) ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από 1-1-2000 και μεταγενέστερα.

Για την περίοδο 2023-2024 όλα τα σωματεία που μετέχουν στους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων και Κυπέλλου που διοργανώνει η ΕΠΣΗ, υποχρεούνται να έχουν στην ενδεκάδα τους ΔΥΟ (2) ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από 1-1-2002 και μεταγενέστερα.

 ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ-ΔΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΠΣΗ

Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ: Έναρξη πρωταθλήματος 17-18 Σεπτεμβρίου

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 16 ομάδων. Διεξαγωγή πρωταθλήματος δύο γύρων (σύνολο 30 αγωνιστικές), χωρίς Play Off και Play Out. Μετά το τέλος των 30 αγωνιστικών, ο πρώτος της βαθμολογίας αναδεικνύεται πρωταθλητής και συμμετέχει στα μπαράζ της ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Α2 Κατηγορία ΕΠΣΗ: Έναρξη πρωταθλήματος 24-25 Σεπτεμβρίου

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, χωρίς Play Off και Play Out. H συγκρότηση των ομίλων και ο αριθμός των ομάδων για άνοδο και υποβιβασμό θα καθοριστεί μετά την οριστικοποίηση των δηλώσεων συμμετοχής.

Β’ Κατηγορία ΕΠΣΗ: Έναρξη πρωταθλήματος 1-2 Οκτωβρίου

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, χωρίς Play Off και Play Out. H συγκρότηση των ομίλων και ο αριθμός των ομάδων που θα ανέρχονται στην Α2 Κατηγορία. θα γίνει μετά την οριστικοποίηση των δηλώσεων συμμετοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News