Δαμάστα: Εμπειρία στην επίθεση με Ανδρέα Στρατήγη

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Εμπειρία στην επίθεση με Ανδρέα Στρατήγη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται να εντυπωσιάζει στην μεταγραφική αγορά η Δαμάστα

Οι εντυπωσιακές μεταγραφές για τον ΑΟ Δαμάστας συνεχίζονται, με τελευταίο απόκτημα τον Ανδρέα Στρατήγη, έναν από τους σημαντικότερους επιθετικούς του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Η Δαμάστα έχει κρατήσει σχεδόν όλο τον βασικό κορμό από πέρυσι και μαζί με τις ποιοτικές μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει (Στρατήγης, Βατσινάς, Σινάνι, Στρατηγάκης, Ταμπάκης) αλλά με και τα νέα παιδιά που προωθήθηκαν από την αναπτυξιακή ομάδα Candia-Δαμάστα (Μυφτάρι, Χαραλαμπάκης, Μηναδάκης), δημιουργούν ένα εξαιρετικό σύνολο στα χέρια του νέου προπονητή, Μάκη Λυκούδη.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση Στρατήγη:

Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας συνεχίζει την μεταγραφική του  ενίσχυση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς,  εντάσσοντας στο δυναμικό του  το Ποδοσφαιριστή Ανδρέα Στρατήγη.

Ο Ανδρέας Στρατήγης είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής με πολλές παραστάσεις αφού έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στο πρωτάθλημα της Α1.

Με την εμπειρία του και την δυναμική που διαθέτει θα δώσει στην ομάδα μας τις λύσεις που χρειάζεται στην επίθεση και θα την βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της.

Ο Μαλεβιζιώτης επιθετικός την περασμένη περίοδο αγωνίστικε με την ομάδα της γενέτειρας του του ΟΦΑΜ, τον οποίο βοήθησε πάρα πολύ.

Έχει αγωνιστεί επίσης με μεγάλη επιτυχία στον Αλμυρό και Π.Α.Ο.Κρουσσώνα.

 Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα Στρατήγη στον Α.Ο. Δαμάστας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική περίοδο, με υγεία και δύναμη.

Στην φωτογραφία το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα Ανδρέας Στρατήγης με τον Πρόεδρο της της ομάδας μας Γιώργο Πολυχρονάκη και τον Γραμματέα Δημήτρη Σαρρή.με την φανέλα της ομάδας μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News