ΕΠΣΗ: Καμια απόφαση προς τo παρόν για τα νέα πρωταθλήματα

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Καμια απόφαση προς τo παρόν για τα νέα πρωταθλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗ έκανε γνωστό πως μετά τη σημερινή σύσκεψη με αφορμή το Μητρώο πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής όπου δεν λήφθηκε καμία απόφαση ια τις δηλώσεις συμμετοχής στα νέα πρωταθλήματα, την κλήρωση και τις ημερομηνίες έναρξης των κατηγοριών...

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο «Αστόρια» σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ με εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου και εκπροσώπους της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε αυτήν έγινε ενημέρωση για το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργείται από τις ασφυκτικές ημερομηνίες εφαρμογής του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, όπως και το δυσνόητο και δαιδαλώδες καθεστώς των προαπαιτούμενων στο να εγγραφεί ένα σωματείο στο Μητρώο.

Υπήρξε κατανόηση απ’ όλους τους παρευρισκόμενους ενώ οι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου υποσχέθηκαν να καταθέσουν επερώτηση στην Βουλή για το θέμα αυτό.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΣΗ, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη διαιτησία και το μείζον θέμα του Μητρώου με τις ασφυκτικές ημερομηνίες εγγραφής, την χρήση ή όχι των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως αυτή προβλέπεται από το νόμο Αυγενάκη.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής στα νέα πρωταθλήματα, την κλήρωση και τις ημερομηνίες έναρξης των κατηγοριών, δεν πάρθηκε απόφαση, εν αναμονή των εξελίξεων για το Μητρώο και της καταληκτικής ημερομηνίας της 31ης Ιουλίου."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News