Δεμένος με το Λίντο ο Νίκος Ζηδιανάκης!

Ποδόσφαιρο
Δεμένος με το Λίντο ο Νίκος Ζηδιανάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών στο Λίντο, με πολλά παιδιά που έχουν ανδρωθεί στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, να συνεχίζουν την πορεία τους πλέον στην πρώτη ομάδα.

Ένα από αυτά τα παιδιά είναι ο Νίκος Ζηδιανάκης, που θα συνεχίσει για άλλη μια χρονιά να αγωνίζεται στο Λίντο. Ο «Ζήδια» μάλιστα είναι ένα από τα ταλέντα που αποτελούν βασικά στελέχη των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ, όπως έγινε και φέτος που έφτασε με την Κ17 ως τις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Το Λίντο αναφέρει για την ανανέωση της συνεργσίας με τον Νίκο Ζηδιανάκη:

«Η διοίκηση του Λίντο, ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ζηδιανάκη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του σωματείου μας, έχοντας περάσει απ’ όλες τις ηλικιακές βαθμίδες, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Πέραν των ομάδων μας, έχει αγωνιστεί ακόμα και με τη φανέλα των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ηρακλείου, αποτελώντας μόνιμη επιλογή των ενωσιακών τεχνικών.

Ευχόμαστε στον Νίκο Ζηδιανάκη, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News