Πολυχρονάκης: «Τιμή να ηγούμαι της Δαμάστας»

Ποδόσφαιρο
Πολυχρονάκης: «Τιμή να ηγούμαι της Δαμάστας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αισιοδοξία και με ισχυρή διοίκηση η Δαμάστα ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν

Μετά την περσινή μεταβατική αλλά επιτυχημένη σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ, η Δαμάστα πλέον ετοιμάζεται με αισιοδοξία και ισχυρή διοίκηση για τη νέα χρονιά.

Το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα με τον Γιώργο Πολυχρονάκη να ηγείται και φέτος ως πρόεδρος ενώ στη διοίκηση συμμετέχει για πρώτη φορά και ο ιδιοκτήτης του Candia-Sport, Χρήστος Καταρτζόγλου, με τη συνεργασία των δύο clubs σε επίπεδο υποδομών να δυναμώνει κι άλλο. Το νέο  επταμελές Δ.Σ. του Α.Ο. Δαμάστας είναι το εξής:

Πρόεδρος: Γεώργιος Πολυχρονάκης του Μιχαήλ.

Αντιπρόεδρος: Παπαδάκης Αντώνιος του Δημητρίου.

Γραμματέας: Σαρρής Δημήτριος του Ιωάννη.

Ταμίας: Παπαδάκης Ανδρέας του Βασιλείου.

Μέλη: Καταρτζόγλου Χρήστος του Γεωργίου (Τεχνικός Διευθυντής – Υπεύθυνος Ακαδημιών), Περάκης Ιωάννης του Χαράλαμπου (Γενικός Αρχηγός – Υπεύθυνος Επικοινωνίας), Σαρρής Αντώνιος του Ευαγγέλου (Μέλος Ιατρικής ομάδας).

Το νέο Δ.Σ. θα πλαισιώνεται από τους: Τριγώνη Εμμανουήλ του Βασιλείου (Επικεφαλής της Ιατρικής Ομάδας), Περάκη Γεώργιο του Σταύρου (Έφορος Υλικού -Υπεύθυνος Αθλητικών Εγκαταστάσεων), Περάκη Κωνσταντίνο του Γεωργίου (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων), Τριγώνη Τερέζα του Εμμανουήλ (Μέλος Ιατρικής Ομάδας), Σιγανάκη Εμμανουήλ του Ελευθερίου (Ομάδα επικοινωνίας)».

"Σοβαρότητα και σεβασμός"

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις θετικές εξελίξεις, ο πρόεδρος Γιώργος Πολυχρονάκης επεσήμανε τα εξής: «Η αγάπη που μου έδειξε η τοπική κοινωνία της Δαμάστας και η ανταπόκριση στο κάλεσμα που κάναμε, όλων των φορέων του χωριού με έκαναν να παραμείνω στο ΔΣ του Α.Ο.Δ.

Είναι τιμή μου να ηγηθώ ξανά αυτής της μεγάλης προσπάθειας, με σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι σε όλους όσους ήταν, είναι και θα είναι κοντά μας σε αυτήν την νέα αρχή η οποία θα βρει την ομάδα μας να αγωνίζεται για άλλη μια χρονιά στην Α1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.

Θα συνεχίσω με την ίδια όρεξη και πολύ δουλειά το έργο που ξεκίνησαν οι ιδρυτές της ομάδας μας πριν 39 χρόνια και συνέχισαν οι παλαιότεροι από εμάς με την συνεχή συμμετοχή της στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ. Καλό πρωτάθλημα με Υγεία σε όλους»

Ανακοίνωση ΑΟ Δαμάστας

Το νέο ΔΣ του ΑΟ Δαμάστας αμέσως μετά την σύσταση του σε σώμα έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

Σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις η ομάδα μας να έχει άλλη μια αξιοπρεπή παρουσία και να είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα. Στόχος μας για φέτος είναι να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να πρωταγωνιστήσουμε όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια και να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά που θα είναι στην ομάδα μας.

Είμαστε εδώ για να ολοκληρώσουμε τα σχέδια μας και να συνεχίσουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με την ακαδημία του CANDIA που οι καρποί της ήδη άρχισαν να αποδίδουν. Θέλουμε να βάλουμε στέρεες βάσεις για το μέλλον της ομάδας μας, να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις μας και να προετοιμάσουμε το έδαφος για την επόμενη χρονιά (2023) που θα ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ τα Σαράντα (40) χρόνια από την ίδρυση της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News