Ποσειδώνας: Ζητά απαντήσεις από τον δήμο Ηρακλείου

Ποδόσφαιρο
Ποσειδώνας: Ζητά απαντήσεις από τον δήμο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ιστορικός σύλλογος αναφέρεται σε προβλήματα που μένουν άλυτα εδώ και χρόνια

Ο Ποσειδώνας βαδίζει σε μια νέα εποχή, με την επιστροφή μετά από αρκετά χρόνια στην Α1 ΕΠΣΗ, έχοντας καταφέρει να συσπειρώσει γύρω από το σύλλογο τις Πατέλες και όχι μόνο.

Την ίδια ώρα υπάρχουν και κάποια άλυτα προβλήματα που ταλανίζουν το σωματείο και γι’ αυτό επιδόθηκαν αιτήματα στον δήμο Ηρακλείου, με τον Ποσειδώνα να ζητά απαντήσεις!

Το Ικάριο γήπεδο, τα χρήματα που δεν έχουν ακόμα εκταμιευτεί για το σωματείο αλλά και έργα ασφαλτόστρωσης που πρέπει να γίνουν για την εξυπηρέτηση του βοηθητικού γηπέδου. Στην ενημέρωσή προς τους φίλους Ποσειδώνα και Ανατολικών Προαστίων, αναφέρονται τα εξής:

«Με αιτήματα που στάλθηκαν και επιδόθηκαν στον Δήμαρχο Ηρακλείου απαιτήσαμε να μας δοθούν απαντήσεις για τα παρακάτω προβλήματα που παραμένουν άλυτα εδώ και αρκετά χρόνια .

*Ικάριο αθλητικό κέντρο

Είχε παραχωρηθεί στο σωματείο του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές για εκμετάλλευση και παρά του ότι δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα για την διατήρηση του χώρου με απόφαση της δημοτικής αρχής ακυρώθηκε κάθε δικαίωμα χρήσης του σωματείου μας

*Ενημερώσαμε ότι θα κινηθούμε νομικά για την άρνηση εκταμίευσης ποσού που παραμένει στο ταμείο του Δήμου εδώ και χρόνια . Το ποσό είχε εγκριθεί και βάσει προγραμματικής σύμβασης του ΟΑΚ έπρεπε ήδη να έχει καταβληθεί εδώ και χρόνια στο σωματείο . Σήμερα 2022 ….που υπάρχει ήδη το νέο βοηθητικό γήπεδο του Σωματείου απαιτήσαμε να μας ενημερώσουν τους λόγους που ενώ έχουν τα χρήματα στο ταμείο δεν δίνονται έστω τμηματικά για βελτίωση του νέου βοηθητικού μας κέντρου .

*Επίσης επιδόθηκε υπόμνημα για την άμεση ασφαλτόστρωση της παραλλήλου της εθνικής οδού Ναύπακτου που καθημερινά ταλαιπωρούνται χιλιάδες διερχόμενα αυτοκίνητα παράλληλα της εθνικής οδού προς Αη Γιάννη-Φορτέτσα-Πατέλες και νέο κοιμητήριο. Ο δρόμος που ξεκινάει από το ποταμό Κατσαμπά και φτάνει μέχρι την γέφυρα προς το νέο κοιμητήριο θεωρούμε ότι πρέπει να ασφαλτοστρωθεί άμεσα πριν την χειμερινή περίοδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News