Έκκληση Στειακάκη στον Μπουμάκη να ηγηθεί του ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Έκκληση Στειακάκη στον Μπουμάκη να ηγηθεί του ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας ανέλαβε δράση προκειμένου να βγει ο ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο

Ημέρες κρίσιμων επαφών και διοικητικών ζυμώσεων διανύουν στον Κρουσώνα, με τον ρόλο του αντιπροέδρου Δευκαλίωνα Στειακάκη να είναι καταλυτικός!

Ο κ. Στειακάκης ανέλαβε δράση για να βγει ο ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο, οι επαφές που έχει κάνει με επιφανείς επιχειρηματίες βρίσκονται σε καλό δρόμο όμως υπάρχει ένα μέτωπο που πρέπει να κλείσει.

Αυτό είναι η παραίτηση του Κώστα Μπουμάκη από την προεδρία, με τον κ. Στειακάκη να απευθύνει δημόσια έκκληση-πρόσκληση σε εκείνον ώστε να παραμείνει και να ηγηθεί στην επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Η δήλωση του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ είναι η εξής:

«Έχοντας περάσει περισσότερες από 20 ήμερες μετά την ανακοίνωση αποχώρησης-παραίτησης του φίλου και συνεργάτη Κώστα Μπουμάκη από τη προεδρία του ΠΑΟ Κρουσώνα, έχοντας τον θεσμικό ρόλο του Αντιπροέδρου στο σωματείο, κινήθηκα όλες αυτές τις ημέρες με γνώμονα το συμφέρον και το καλό της ομάδας.

Παρά τα όποια επαγγελματικά προβλήματα έχω αντιμετωπίσει αυτό το διάστημα, έκρινα πως όφειλα και είχα ηθική υποχρέωση να προσπαθήσω να βρω ανθρώπους έτσι ώστε να βγει η ομάδα από αυτό το διοικητικό αδιέξοδο.

Μετά τις τελευταίες επαφές που έκανα εγώ προσωπικά, ούτως ώστε να βρεθεί διέξοδος στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας, βρίσκοντας επιφανείς επιχειρηματίες για να βοηθήσουν την ομάδα, κάνω δημόσια έκκληση-πρόσκληση στον απερχόμενο πρόεδρο Κωνσταντίνο Μπουμάκη, να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Έχοντας την εμπειρία και τη γνώση των πεπραγμένων αυτών των πέντε άκρως επιτυχημένων χρόνων, έως ότου δημιουργηθεί η κατάλληλη διάδοχη κατάσταση, η οποία είμαι σίγουρος πως θα δημιουργηθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, προς προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας και της κοινωνίας που εκπροσωπεί όλα αυτά τα χρόνια.

Αντιπρόεδρος ΠΑΟΚ

Δευκαλίων Στειακάκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News