ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό κάλεσμα του Μανόλη Λεμονάκη

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό κάλεσμα του Μανόλη Λεμονάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμη γενική συνέλευση αύριο στον Κρουσώνα για το μέλλον της ομάδας

Ο Μανόλης Λεμονάκης αποτελεί έναν από τους παράγοντες του ΠΑΟΚ που για πολλά χρόνια προσφέρει με ανιδιοτέλεια και  προσπαθεί για το καλό της ομάδας.

Το ίδιο κάνει και τώρα, στις κρίσιμες ώρες που διανύει η ομάδα και κάνει παν-κρουσανιώτικο κάλεσμα στην αυριανή Γενική Συνέλευση, ζητώντας την στήριξη απ’ όλους προς τον Κώστα Μπουμάκη αλλά και τον Δευκαλίωνα Στειακάκη.

Ο Μανόλης Λεμονάκης τονίζει στην δήλωσή του:

«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την ομάδα μας, για το καμάρι του Κρουσώνα, τον ΠΑΟΚ μας, σαν παλιός παράγοντας παίρνω την πρωτοβουλία να σας καλέσω όλους εμάς που αγαπάμε την ομάδα και το χωριό μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και πέντε χρόνια με πρόεδρο τον καταξιωμένο άνθρωπο και επιχειρηματία Κώστα Μπουμάκη να μην τελειώσει εδώ.

Καλώ όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που τίμησαν και τιμήθηκαν από την ομάδα μας, όλους τους φορείς του Κρουσώνα που εκλέγονται με την βοήθεια του χωριού, εκλεγμένους και μη, βουλευτές, περιφέρεια, Δήμο, τους επιχειρηματίες του Κρουσώνα, τους απλούς Κρουσανιώτες να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Είναι κρίμα και άδικο να χαθούν όλα αυτά που φτιάξαμε όλοι μαζί. Σύγχρονο γήπεδο στολίδι, γυμναστήριο, σύγχρονες ακαδημίες με τόσο κόπο και ιδρώτα, υποχρεώσεις και χρήμα.

Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα, ο ΠΑΟΚ μας ενώνει. Όταν το καταλάβουμε όλοι αυτό δεν φοβόμαστε τίποτα. Είναι μεγάλη μας τιμή να ηγείται αυτής της προσπάθειας ένας άνθρωπος που δεν είναι από τον Κρουσώνα, όπως είναι και τιμή μας που δηλώνει Κρουσανιώτης όπου σταθεί. Ελάτε όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτούς τους δύο μεγάλους Κρουσανιώτες, Κώστα Μπουμάκη, Δευκαλίωνα Στειακάκη που για άλλη μια φορά τους ευχαριστώ και εγώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους της κοινωνία του Κρουσώνα. Όλοι αύριο στην αίθουσα της ενορίας για μια λύση που θα έχει νικητή τον ΠΑΟΚ μας και τον Κρουσώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News