Μπαράζ ανόδου: Ματς-πρόκληση για ΑΟΤ με Ελλάς Ποντίων

Ποδόσφαιρο
Μπαράζ ανόδου: Ματς-πρόκληση για ΑΟΤ με Ελλάς Ποντίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 25 και πλέον χρόνια η ομάδα του Τυμπακίου αγωνίζεται εκτός Κρήτης και πάει για ένα μεγάλο αποτέλεσμα

Τα μπαράζ των πρωταθλητών Ενώσεων για την άνοδο στην Γ’ Εθνική βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι τους. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, κάθε λάθος δεν συγχωρείται.

Σήμερα ο πρωταθλητής της Α1 ΕΠΣΗ, ΑΟ Τυμπακίου, δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι παίζοντας με σέντρα στις 17:00 στο γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό με την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Πειραιά, Ελλάς Ποντίων.

Ο ΑΟΤ μάλιστα βγαίνει εκτός Κρήτης για επίσημο παιχνίδι μετά από 25 και πλέον χρόνια, καθώς τελευταία φορά που είχε ταξιδέψει ήταν για το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής στα μέσα της δεκαετίας του ’90, με τον νυν προπονητή Μιχάλη Κουτεντάκη να είναι τότε παίκτης της ομάδας.

Στο Τυμπάκι γνωρίζουν την κρισιμότητα και τις δυσκολίες της αναμέτρησης και είναι πανέτοιμοι για ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ντέρμπι κορυφής στην βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί στον όμιλο μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές με Ελλάς Ποντίων και ΑΟΤ να έχουν συγκεντρώσει από 7 βαθμούς. Άρα είναι δεδομένο ότι η ομάδα που θα πάρει βαθμό ή βαθμούς από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στην Γ’ Εθνικής. Η ψυχολογία στον ΑΟΤ μετά την σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη είναι εξαιρετική με την μεσαρίτικη ομάδα να πατάει πολύ καλά στα πόδια της.

Το θετικό για τον Μιχάλη Κουτεντάκη είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στα πλάνα του, ενώ με απόφαση της διοίκησης σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα ταξίδεψε χθες από Ηράκλειο για Πειραιά, θέλοντας όλοι οι παίκτες να ζήσουν την χαρά της συμμετοχής σε αυτή την αποστολή. Μάλιστα, αρκετοί φίλοι του Τυμπακίου θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας ενώ ήδη έχει κινητοποιηθεί ο Σύλλογος Τυμπακιανών της Αθήνας και οι φοιτητές για να βρίσκονται και εκείνοι στο γήπεδο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ, στις 15:00 ο Βύζας Μεγάρων φιλοξενεί τη Νίκη Σητείας ενώ πολύ κρίσιμο είναι και το ματς Αγ.Παρασκευή-Απόλλων Αγ.Ιωάννη στις 16:30, αφού οι δύο ομάδες είχαν απώλειες την περασμένη αγωνιστική και θα παλέψουν για το τρίποντο που θα τις βάλει ξανά στο κόλπο της ανόδου. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των σημερινών αγώνων είναι:

Ώρα έναρξης 15:00

Βύζας Μεγάρων – Νίκη Σητείας (γηπ. Μεγάρων): Αλαφογιάννης, Ιωάννου, Καούρας (Βοιωτίας), παρ: Κωτσής (Αθηνών)

Ώρα έναρξης 16:30

Αγ. Παρασκευή – Απόλλων Αγ.Ιωάννη (γηπ. Αγ.Παρασκευής): Μαυραντωνάκης Ν., Πετρίδης, Τραούδας (Χίου), παρ: Μητροφάνης (Αθηνών)

Ώρα έναρξης 17:00

Ελλάς Ποντίων – ΑΟΤ (γηπ. Προοδευτικής): Ρούτσης, Θεοδωρόπουλος, Σπηλιώτης (Κορίνθου), παρ: Αργυρός (Αθηνών).

Ρεπό: Αστέρας Περάματος

Η βαθμολογία

1.Ελλάς Ποντίων     7

2.ΑΟ Τυμπακίου      7

3.Βύζας Μεγάρων    5

4.Αγία Παρασκευή   5

5.Απόλλων Αγ. Ιωάννη  4

6.Νίκη Σητείας  3

7.Αστέρας Περάματος    3

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News