Τοπικό: Πρωταθλητές στην Β2 παρά την ήττα οι Νέοι Αλμυρού!

Αθλητισμός
Τοπικό: Πρωταθλητές στην Β2 παρά την ήττα οι Νέοι Αλμυρού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Άλογο χρειαζόταν  να επικρατήσει με 3-0 για να πάρει τον τίτλο, έφτασε νωρίς στο 2-0, το οποίο έμεινε ωστόσο μέχρι το τέλος με τους Νέους Αλμυρού να στέφονται πρωταθλητές.

Το Άλογο μπήκε αποφασισμένο στο γήπεδο με στόχο τη νίκη και να εξαντλήσει τις ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου και μόλις στο 16΄ μετά από εντυπωσιακή σέντρα του Πατεράκη, ο Γιαννακάκης με κεφαλιά έκανε το 1-0!

Σαν να μην έφτανε αυτό οι γηπεδούχοι στο 23΄ έβαλαν… φωτιά στη μάχη του τίτλου, καθώς μετά από κόρνερ του Πατεράκη ο Χριστοδουλάκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-0 κάνοντας την υπόθεση πρωτιάς ορθάνοιχτη!

Μάλιστα το Άλογο είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Κεραμιδά να κάνει την προβολή ωστόσο οι αμυντικοί των Νέων Αλμυρού έδιωξαν πάνω στη γραμμή και το 2-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη οι Νέοι Αλμυρού μπήκαν καλύτερα συγκρητικά με το πρώτο μέρος και απείλησαν με το Νοδαράκη, ενώ ο Ρούκος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω!

Το Άλογο όσο περνούσε ο χρόνος ανέβασε την πίεσή του προσπαθώντας να φτάσει στο γκολ που θα του έδινε τον τίτλο!

Στο 95΄ μάλιστα οι γηπεδούχοι βρέθηκαν… χιλιοστά από το γκολ, ωστόσο η προσπάθεια του Χαλκιαδάκη σταμάτησε στο δοκάρι με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι οι Νέοι Αλμυρού παρά την ήττα κατέκτησαν τον τίτλο, ενώ το Άλογο θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ με το 2ο της Β1 ΕΠΣΗ!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άλογο Μαλεβιζίου: Κατσελής, Γκούφας, Χριστοδουλάκης, Ζερβός(66΄ Κυραλάκης), Δίπλας(44΄ λ.τ. Μαματζάκης), Κεραμυδάς(75΄ Χαλκιαδάκης), Πυτικάκης, Γιαννακάκης, Πατεράκης(75΄ Συνολάκης) , Κυραλάκης, Σημαιάκης

Νέοι Αλμυρού: Βασιλάκης, Κοκολογιαννάκης Γ., Στρατάκης(85′ Σελαμάϊ), Μάστος, Κανάκης, Βολιτάκης, Κοτζαγιώτης, Νοδαράκης, Ρούκος, Δάλλας, Κολλιοραδάκης(46′ Γιούμπα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News