Τελικός Ρεθύμνου: Κεκλεισμένων των θυρών αλλά με livestreaming

Ποδόσφαιρο
Τελικός Ρεθύμνου: Κεκλεισμένων των θυρών αλλά με livestreaming

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερμής Ζωνιανών και Αστέρας Περάματος θα διεκδικήσουν αύριο στις 18:00 το Κύπελλο ΕΠΣΡ

Προκειμένου να διαφυλάξει την ομαλή διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και τον Αστέρα Περάματος, μετά τα επεισόδια που έγιναν στο ματς πρωταθλήματος και την τεταμένη ατμόσφαιρα, η ΕΠΣ Ρεθύμνου αποφάσισε ώστε ο αγώνας που θα κρίνει τον Κυπελλούχο Ρεθύμνου να γίνει αύριο στις 18:00 στο δημοτικό γήπεδο Επισκοπής κεκλεισμένων των θυρών!

Μάλιστα, θα υπάρχει απευθείας μετάδοση μέσω livestreaming από την επίσημη σελίδα της ΕΠΣ Ρεθύμνου (www.epsr.gr).

Παράλληλα, η ΕΠΣ Ρεθύμνου γνωστοποίησε πως οι βραβεύσεις της γυναικείας ομάδας του Αστέρα Ρεθύμνου και της ΠΑΕ Επισκοπής θα μεταφερθούν σε άλλη εκδήλωση της Ρεθυμνιώτικης Ένωσης το αμέσως επόμενο διάστημα. Η ανακοίνωση:

«Η ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ανακοινώνει πως ο 49ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 4-5-2022 και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Γήπεδο «Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ» της ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ θα μεταδοθεί σε LIVE STREAMING στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΡ (www.epsr.gr).

Με απόφαση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ και του ΔΣ ΕΠΣΡ, λόγω των έκτακτων μέτρων και το κεκλεισμένων των Θυρών ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, οι προγραμματισμένες βραβεύσεις στον ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ) και στην ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ θα μεταφερθούν σε επόμενη εκδήλωση της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, τιμώντας την εξαιρετική ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ του ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στο ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ της χώρας.

Επί της ευκαιρίας ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το ΔΣ της ΕΠΣΡ θα ήθελαν να εκφράσουν τα ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ τους, τόσο προς την ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ για την κατάκτηση της 4ης θέσης στον 2ο ΟΜΙΛΟ ΣΤΗΝ WOMEN’S FOOTBALL LEAGUE, όσο και στην ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ για την κατάκτηση της 7ης θέσης στον 2ο ΟΜΙΛΟ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE2.

Η πορεία τους και η αγωνιστική τους παρουσία καθ’ όλη την διάρκεια της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν έκανε ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΡΕΘΥΜΝΟΥ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News