ΕΠΣΗ: Το SMS συγνώμης από Ασσαργιωτάκη σε Τζώρτζογλου

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Το SMS συγνώμης από Ασσαργιωτάκη σε Τζώρτζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον απόηχο του Final Four της ΕΠΣΗ μέσα στα τόσα θετικά, υπάρχει και το ζήτημα της έντασης που δημιουργήθηκε μετά τον πρώτο ημιτελικό, με τον πρόεδρο του Πόρου κ. Γιάννη Ασσαργιωτάκη να επιτίθεται με βαριές κουβέντες κατά ΕΠΣΗ και Τζώρτζογλου.

Η στάση Ασσαργιωτάκη προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια με τον Πόρο να μη δίνει το παρών στο επίσημο δείπνο του Final Four. Το θέμα συζητήθηκε στις επόμενες συνεδριάσεις της ΕΠΣΗ με τις σκέψεις για να γίνουν μηνύσεις κατά του προέδρου του Πόρου να είναι έντονες ενώ η Εκτελεστική Επιτροπή τον κάλεσε για διευκρινήσεις, όπως και η Πειθαρχική Επιτροπή σε απολογία για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα και στην έκθεση παρατηρητή.

Ο κ. Ασσαργιωτάκης δεν πήγε πάντως στην Ε.Ε. χαρακτηρίζοντας παράτυπη την κλήση του και την ερχόμνενη Τρίτη θα απολογηθεί ενώπιον της Πειθαρχικής.

Σήμερα πάντως ο πρόεδρος του Πόρου δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα ένα μήνυμα SMS που εστάλη στον Νίκο Τζώρτζογλου την Κυριακή 17 Απριλίου. Με αυτό το SMS είπε ότι αντρίκια ζητά συγνώμη για τη συμπεριφορά του από τον ίδιο αλλά όχι από το σύστημα.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Περίμενα να περάσεις ο τελικός προκειμένου να ηρεμήσω από την αδικία και τον πόλεμο που δέχομαι συστηματικά όλη την φετινή χρονιά. Κατ’ αρχήν ζητάω συγνώμη για την κακή συμπεριφορά μου στο πρόσωπό σου και ΜΟΝΟ. Ήταν άδικη και οφείλεται στην ένταση της στιγμής. Δε μπορώ να ζητήσω συγνώμη όμως για όλα όσα έχουν ειπωθεί και συμβεί σε βάρος της ομάδας μου και του προσώπου. Και πάλι προσωπική συγνώμη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News