ΕΠΣΗ: Προσφυγή Μινωικής και Γόρτυνας στην ΕΠΟ για τις εκλογές!

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Προσφυγή Μινωικής και Γόρτυνας στην ΕΠΟ για τις εκλογές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ τα σωματεία ζητώντας να ψηφίζουν όλοι και όχι μόνο οι 26 του Μητρώου

Νέα τροπή παίρνει η προεκλογική περίοδος για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο με το θερμόμετρο να ανεβαίνει ενόψει των εκλογών της ΕΠΣΗ που έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Μαϊου! Η ΕΠΣΗ ανακοίνωσε την Τετάρτη τον εκλογικό κατάλογο, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται μόνο τα 26 σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο.

Οι αναμενόμενες αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν και μία ημέρα αργότερα δύο σωματεία που δεν είναι στον συγκεκριμένο κατάλογο, η Μινωική και η Γόρτυς, κατέθεσαν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, προκειμένου δικαίωμα να έχουν όλα τα σωματεία της ΕΠΣΗ και όχι μόνο τα 26.

Βέβαια, αυτή είναι και η ξεκάθαρη θέση της ΕΠΣΗ που θέλει εκλογές με όλο το δυναμικό των σωματείων της. Πλέον θα αναμένεται η εκδίκαση της προσφυγής από το Διαιτητικό Δικαστήριο και η απόφαση που θα παρθεί θα παίξει κομβικό ρόλο στις επικείμενες εκλογές. Το δελτίο Τύπου της Ένωσης αναφέρει τα εξής:

«Μετά την επικύρωση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ του εκλογικού καταλόγου για όσα σωματεία έχουν, βάσει σχετικού εγγράφου της ΓΓΑ, δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση της 15ης Μαΐου, δύο σωματεία δυνάμεως ΕΠΣΗ κατέθεσαν προσφυγή κατά τη συγκεκριμένης απόφασης.

Συγκεκριμένα τα σωματεία "Μινωική" και "Γόρτυς" προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση όλα τα σωματεία, βάσει του καταστατικού της ΕΠΣ Ηρακλείου. Τα δύο σωματεία που κατέθεσαν την προσφυγή εκπροσωπεί ο νομικός κ. Σημαιοφορίδης.

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και τον πρόεδρο κ. Νίκο Τζώρτζογλου έχει εκφραστεί κατηγορηματικά η θέση υπέρ της συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση όλων των σωματείων της ΕΠΣΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News