A2 ΕΠΣΗ: Δυναμώνει ο Αετός Ανωγείων με Βατσινά-Κεφαλογιάννη!

Ποδόσφαιρο
A2 ΕΠΣΗ: Δυναμώνει ο Αετός Ανωγείων με Βατσινά-Κεφαλογιάννη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενίσχυση από το... πάνω ράφι στην επιθετική γραμμή των Ανωγειανών

Δύο μεταγραφές από το… πάνω ράφι πραγματοποίησε ο Αετός Ανωγείων, με σκοπό να παρουσιαστεί πιο δυνατός στη συνέχεια του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ και να καταφέρει να μπει στα Play Off! Στη διάθεση του έμπειρου προπονητή Στέλιου Ανωγειανάκη θα βρίσκονται πλέον δύο επιθετικοί ποδοσφαιριστές, ο Βασίλης Βατσινάς και ο Λευτέρης Κεφαλογιάννης.

Ο 27χρονος Βατσινάς αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Α1 ΕΠΣΗ με τη φανέλα των Μοιρών, με τις οποίες χώρισαν φιλικά οι δρόμοι τους και με δήλωσή του, ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Φανουράκη, τη διοίκηση και όλη την ομάδα για τη συνεργασία τους. Ο Βασίλης Βατσινάς έχει διανύσει μια σημαντική πορεία στο τοπικό ποδόσφαιρο, έχοντας ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟ Κρουσώνα και έχοντας κάνει αξιόλογες χρονιές σε Ασίτες, Ραύκο και Αγία Βαρβάρα.

 Όσον αφορά τον 20χρονο Λευτέρη Κεφαλογιάννη, είναι παιδί του Αλμυρού, έχοντας αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στους Νέους ενώ ήταν στέλεχος και της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ που έφτασε ως τον τελικό Ελλάδας το 2017. Η ανωγειανή καταγωγή του σίγουρα έπαιξε ρόλο για να φορέσει τώρα τη φανέλα του Αετού…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News