Τοπικό

ΕΠΣΗ: Αποφάσισε αναβολή στο Παιδικό πρωτάθλημα

Λόγω της επιβάρυνσης των επιδημιολογικών δεδομένων στις μικρότερες ηλικίες

Μπορεί τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ να επιστρέφουν στη δράση το προσεχές σαββατοκύριακο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη διοργάνωση του Παιδικού Πρωταθλήματος.

Το θέμα ήταν υπό συζήτηση και σήμερα τελικά αποφασίστηκε η αναβολή για το προσεχές σαββατοκύριακο, αφού τα επιδημιολογικά δεδομένα στις μικρότερες ηλικίες είναι επιβαρυμένα. Παράλληλα, υπήρξαν και πολλά αιτήματα από Ακαδημίες που έχουν επηρεαστεί από την έξαρση της «Όμικρον».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής: «Μετά από αιτήματα πολλών συλλόγων, λόγω της επιβάρυνσης των επιδημιολογικών δεδομένων με τον COVID-19 στις μικρότερες ηλικίες, η Επιτροπή Παιδικού Πρωταθλήματος αποφάσισε την ΑΝΑΒΟΛΗ των αγώνων του Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ για το προσεχές σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου. Η Επιτροπή είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις Ακαδημίες και παρακολουθεί τις εξελίξεις, ώστε να υπάρξει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας νεότερη ενημέρωση και, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, το Παιδικό Πρωτάθλημα να επαναρχίσει το σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου 2022».

Εμπόδιο ο καιρός

Εντωμεταξύ, η κακοκαιρία δημιούργησε νέα προβλήματα στη λειτουργία των Ακαδημίων και όπως ανακοίνωσαν ο Εργοτέλης, το Κάντια κ.α., παρέμειναν για σήμερα κλειστές λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια