Τοπικό: Με το Κεραυνός-Δωριέας 8-3 είπε αντίο το 2021

Ποδόσφαιρο
Τοπικό: Με το Κεραυνός-Δωριέας 8-3 είπε αντίο το 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ευρεία νίκη για τον Κεραυνό συνεχίστηκε ο αγώνας που είχε διακοπεί στο 51ο λεπτό

Το τελευταίο παιχνίδι του 2021 για το τοπικό ποδόσφαιρο έγινε σήμερα στο Ατσαλένιο. Εκεί ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Κεραυνού με τον Δωριέα για την Α2 ΕΠΣΗ, η οποία είχε διακοπεί στις αρχές Δεκεμβρίου λόγω πτώσης τάσης στον ένα προβολέα του γηπέδου.

Το παιχνίδι είχε σταματήσει στο 51ο λεπτό με το σκορ στο 4-2 υπέρ του Κεραυνού, με τους γηπεδούχους να προλαβαίνουν στο διάστημα των 40 περίπου λεπτών που παίχτηκαν να βάζει άλλα τέσσερα τέρματα επικρατώντας με 8-3.

Το σκορ πριν τη διακοπή είχε διαμορφωθεί με 4 γκολ του Γιάννη Γιακουμάκη για τον Κεραυνό ενώ για την ομάδα του Καστελίου είχαν σκοράρει οι Μαρκάκης και Εργαζάκης.

Σήμερα ο νεαρός επιθετικός δεν αγωνίστηκε, ωστόσο οι συμπαίκτες συνέχισαν τη… δουλειά του. Ο Κεραλάκης έκανε το 5-2 και ακολούθησε γκολ από τον Μπέη, ανεβάζοντας το σκορ στο 6-2. Ο Δωριέας μείωσε 6-3 με εκτέλεση πέναλτι του Μαρκάκη, με τον Κεραυνό να βρίσκει άλλες δύο φορές δίχτυα, με τους Δασκαλάκη και Κιτσίκου να διαμορφώνουν το τελικό 8-3.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Κεραυνός είναι τρίτος με 21 βαθμούς, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο αλλά και δύο ματς λιγότερα από τον δεύτερο της βαθμολογίας Μοχό, ενώ πρώτος στον 1ο Όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ κλείνει το 2021 ο Ποσειδώνας με 25 βαθμούς.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Θαλασινός, Δασκαλάκης, Βασιλάκης (69’ Ανδρεανίδης), Παπαδάκης, Αμανάκης, Γωνιανάκης (71’ Χατζηνικολάκης), Ξημεράκης, Τσιμινικάκης (69’ Χριστοδουλάκης), Κιτσίκου (85’ Χαμηλάκης), Μπέης (85’ Μυλωνάκης), Κεραλάκης

ΔΩΡΙΕΑΣ: Ζερβός, Μόκα (80’ Τζιμπιμπάκης), Χριστοδουλάκης, Μαζιτζής, Βογιατζάκης, Δημοσθένους, Μαρκάκης, Ζωγραφάκης, Φραγκεδάκης (72’ Γκρεμάι), Εργαζάκης, Καλουδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News