Κύπελλο ΕΠΣΗ: Κληρώνει σήμερα για 34 ομάδες η τρίτη φάση

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Κληρώνει σήμερα για 34 ομάδες η τρίτη φάση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι το σωματείο του Αγίου Δημητρίου

Μέσα σε εορταστικό κλίμα θα πραγματοποιηθεί σήμερα η κλήρωση της  Γ’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας». Η διαδικασία θα γίνει στις 7μμ στο café «Crown» στην Αμμουδάρα (Calcetto).

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι το σωματείο του Αγίου Δημητρίου.  

Η κλήρωση εντάσσεται στις εκδηλώσεις για το Final 4 Κυπέλλου ΕΠΣΗ «Νερό Ρούβας» που θα διοργανωθεί φέτος στο δήμο Μαλεβιζίου, με τον τελικό να διεξάγεται στον Κρουσώνα. 

Στην σημερινή κλήρωση θα συμμετέχουν 34 συνολικά ομάδες, οι τέσσερις της Γ’ Εθνικής, οι 15 της Α1 ΕΠΣΗ (δε συμμετέχει η Τριτωνία που αποχώρησε) και όσες προκρίθηκαν από την 2η φάση. Πιο συγκεκριμένα: 

Αλμυρός, ΠΟΑ, Γιούχτας, Πόρος, ΑΟΤ, Ρωμανός, ΑΕΚ, Ανθεστίων, ΠΑΟ Κρουσώνα, ΠΑΝΟΜ, Δαμάστα, Ασίτες, Μοίρες, Χερσόνησος, ΠΑΟ Δειλινών, Μινωική, ΕΓΟΗ, ΟΦΑ, Βόνη, Λίντο, Κεραυνός, Αγία Βαρβάρα, Αετός Ανωγείων, Τύλισος, Παλιανή, Ποσειδώνας, Ρούβας, Δίας, Νέοι Αλμυρού, ΠΑΟ Γουβών, ΟΦΑΜ, ΠΟΗ, Κανάρια, Άγιος Δημήτριος. 

Λόγω της τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου, κάθε σωματείο θα εκπροσωπηθεί από έναν μόνο εκπρόσωπο και για την παρουσία στο χώρο της κλήρωσης απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News