Τοπικό

Μικτές ΕΠΣΗ: Βροντερό «παρών» έδωσε η Μεσαρά

Περισσότερα από 50 ταλέντα πέρασαν από το μικροσκόπιο των ενωσιακών προπονητών

Με εντυπωσιακή προσέλευση νέων ταλέντων απ’ όλες σχεδόν τις ομάδες της περιοχής, η Μεσαρά φώναξε «παρών» στις προπονήσεις προεπιλογής των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ Κ17 και Κ15.

Περισσότερα από 50 ταλέντα πέρασαν χθες από το μικροσκόπιο των ενωσιακών προπονητών κ.κ. Γιάννη Χατζησεβαστού για την Κ17 και Λευτέρη Αθανασάκη για την Κ15. Στην διαδικασία έδωσαν το παρών ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και Υπεύθυνος της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και το μέλος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ κ. Γιώργος Φανουράκης.

Το επίπεδο των προπονήσεων ήταν εξαιρετικό, επιβεβαιώνοντας ότι το μεσαρίτικο ποδόσφαιρο αποτελεί μια κορυφαία πηγή παραγωγής ταλέντων και ποδοσφαιριστές από τις ομάδες της περιοχής βρίσκονται πάντα στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του Ηρακλείου.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά τον ΑΟΤ και τον πρόεδρό του κ. Αντώνη Λαμπράκη και τη σύζυγό του και υπεύθυνη των Ακαδημιών του ΑΟΤ κ. Νάνσυ Ψυλλάκη, όπως και τον προπονητή του ΑΟΤ κ. Μιχάλη Κουτεντάκη για τη φιλοξενία και την βοήθεια στην διοργάνωση των προπονήσεων προεπιλογής Μικτών ΕΠΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια