ΑΟΤ-ΠΑΟΚ-ΕΠΣΗ: Όλοι μαζί έστειλαν δυνατό μήνυμα μετά το ντέρμπι!

Ποδόσφαιρο
ΑΟΤ-ΠΑΟΚ-ΕΠΣΗ: Όλοι μαζί έστειλαν δυνατό μήνυμα μετά το ντέρμπι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας είναι γιορτή και όχι πόλεμος» ανάφερε ο ΠΑΟΚ

Το πιο δυνατό μήνυμα πολιτισμού και σεβασμού, ένα μήνυμα που εξυψώνει την αξία του τοπικού ποδοσφαίρου και τη φιλοσοφία που διέπει την ΕΠΣΗ και τα σωματεία της, εστάλη μετά το παιχνίδι του ΑΟΤ με τον ΠΑΟΚ.

Μετά από πρόσκληση της διοίκησης του Τυμπακίου, η αποστολή του Κρουσώνα και οι διαιτητές, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και οι παρατηρητές, βρέθηκαν στη γνωστό Café του Κόκκινου Πύργου, στο «Del Mar» του πρώην γενικού αρχηγού του ΑΟΤ Γιάννη Γρηγοράκη. Εκεί μέσα σε όμορφο κλίμα συζήτησαν στον απόηχο του παιχνιδιού και έδειξαν ότι η αντιπαλότητα ήταν μόνο για 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ξεχωριστή ήταν και η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, αναφέροντας τα εξής:

«Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του ΑΟ Τυμπακίου, ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κ. Λαμπράκη Αντώνιο, την ΚΡΗΤΗ TV, την ΕΠΣ Ηρακλείου και τον πρόεδρο αυτής κ. Νίκο Τζώρτζογλου, καθώς και όσους όλους συνέβαλαν στην σημερινή γιορτή του ποδοσφαίρου, ο καθένας ξεχωριστά, δίνοντας το μήνυμα ότι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας είναι γιορτή και όχι πόλεμος, δίνοντας το δικαίωμα σε κάθε υγιή φίλαθλο να παρακολουθεί αγώνες αυτού του επιπέδου. Υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία και το ευ αγωνίζεσθαι στον αγώνα του δεύτερου γύρου».

Δείτε video και φωτογραφίες από την κοινή παρουσία των δύο ομάδων 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News