ΕΠΣΗ: Σύσκεψη με τους Ενωσιακούς και έναρξη προπονήσεων Μικτών

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Σύσκεψη με τους Ενωσιακούς και έναρξη προπονήσεων Μικτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Γιάννης Χατζησεβαστός και Λευτέρης Αθανασάκης καλούν τα ταλέντα στο γήπεδο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ΕΠΣΗ σύσκεψη για τις Μικτές Ομάδες παρουσία των προπονητών της Μικτής Κ17 κ. Γιάννη Χατζησεβαστού και της Μικτής Κ15 κ. Ελευθέριου Αθανασάκη.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου και οι υπεύθυνοι των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ κ.κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης (Α' Αντιπρόεδρος ΕΠΣΗ) και Βαγγέλης Παπαγγελής.

Συζητήθηκε το πλαίσιο λειτουργίας των Μικτών Ομάδων για την προσεχή σεζόν και οργανωτικά θέματα, ενώ αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις προεπιλογής.

Την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στις 14:30 (ώρα έναρξης) ορίζεται προπόνηση προεπιλογής για την Μικτή Κ15 στο γήπεδο του Λίντο. Καλούνται να δώσουν το παρών ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2007-2008 από τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου και των γειτονικών δήμων, όπως και των δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδας να δώσουν το παρών.

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στις 14:30 (ώρα έναρξης) ορίζεται προπόνηση προεπιλογής για την Μικτή Κ17 στο γήπεδο του ΠΟΑ. Καλούνται να δώσουν το παρών ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2005-2006 από τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου και των γειτονικών δήμων, όπως και των δήμων Χερσονήσου και Μινώα Πεδιάδας να δώσουν το παρών.

Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου ορίζεται προπόνηση προεπιλογής στο γήπεδο του Τυμπακίου με ώρα έναρξης στις 15:00 για την Μικτή Κ17 (γεν. 2005-2006) και με ώρα έναρξης στις 16:00 για την Μικτή Κ15 (γεν. 2007-2008). Καλούνται να δώσουν το παρών ποδοσφαιριστές των ηλικιακών κατηγοριών Κ17 και Κ15 από τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής των δήμων της Μεσαράς.

To υγειονομικό πρωτόκολλο

Η Επιτροπή Μικτών Ομάδων ενημερώνει τα εξής για όσους ποδοσφαιριστές προσέλθουν στις προπονήσεις προεπιλογής των Μικτών Ομάδων Κ17 και Κ15 που έχουν οριστεί για την επόμενη εβδομάδα:

Το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την προστασία από τον COVID-19 θα τηρηθεί απαρέγκλιτα.

Όσοι ποδοσφαιριστές είναι εμβολιασμένοι υποχρεούνται να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Όσοι ποδοσφαιριστές έχουν νοσήσει υποχρεούνται να προσκομίσουν πιστοποιητικό νόσησης.

Όσοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν νοσήσει, υποχρεούνται να προσκομίσουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self test (διενέργεια την ίδια ημέρα).

Όσοι ποδοσφαιριστές δεν προσκομίσουν το απαραίτητο πιστοποιητικό ή βεβαίωση, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις προπονήσεις προεπιλογής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News