A1 ΕΠΣΗ: Έτοιμοι για την μεγάλη μάχη

Ποδόσφαιρο
A1 ΕΠΣΗ: Έτοιμοι για την μεγάλη μάχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προπονητές και ποδοσφαιριστές από τον ΑΟΤ και τον ΠΑΟΚ μιλάνε στο neakriti.gr για το ντέρμπι της Κυριακής στο Τυμπάκι που θα μεταδοθεί από την ΚΡΗΤΗ TV

Αυτή την Κυριακή σε επίπεδο τοπικού ποδοσφαίρου οι προβολείς πέφτουν στο Τυμπάκι για το μεγάλο ντέρμπι της Α1 ΕΠΣΗ, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά στις 15.00 από την ΚΡΗΤΗ TV.

 Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά μόλις δύο βαθμούς. Ο Α.Ο.Τ είναι  1ος στον βαθμολογικό πίνακα με 25 βαθμούς ενώ ο Π.Α.Ο.Κ βρίσκεται στην 3η θέση με 22 βαθμούς. Οι δύο προπονητές έχουν καταστρώσει ήδη τα πλάνα τους για το παιχνίδι που σίγουρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ακόμα και από τους…ουδέτερους! Οι τεχνικοί αλλά και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τοποθετήθηκαν στο neakriti.gr και ευχήθηκαν να γίνει ένα ντέρμπι μέσα στις καλύτερες δυνατές συνθήκες… Οικοδεσπότης στο τοπικό ντέρμπι ως προπονητής του ΑΟΤ ο Μιχάλης Κουτεντάκης που σχολίασε πως «για την ομάδα του είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα».  Αναλυτικά είπε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Κατά την άποψη μου δεν θα κριθεί το πρωτάθλημα από αυτό το παιχνίδι. Για εμάς είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα με τις ιδιαιτερότητες του. Οι ομάδες σχεδιάστηκαν το καλοκαίρι για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Η μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα δείχνει ότι ο σχεδιασμός είναι επιτυχής γιατί στο πρωτάθλημα έχουμε καλά αποτελέσματα. Αυτή την στιγμή μπορεί να είμαστε στην πρώτη θέση και να ακολουθεί ο Π.Α.Ο.Κ. αλλά δεν σημαίνει κάτι». Ο προπονητής του ΑΟΤ πρόσθεσε: «Έχουμε ετοιμάσει το πλάνο που θα ακολουθήσουμε. Και οι δύο ομάδες έχουν δυνατά και αδύνατα σημεία . Όποια ομάδα καταφέρει να αντεπεξέλθει στο παιχνίδι, θεωρώ πως είναι εκείνη που θα κερδίσει . Πιστεύω να γίνει καλό παιχνίδι που θα απολαύσει ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο αλλά και ο κόσμος που θα τα παρακολουθήσει στην τηλεόραση. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μπράβο στον Όμιλο της Κρήτη TV που στηρίζει το τοπικό ποδόσφαιρο». Ο αρχηγός της μεσαρίτικης ομάδας Νίκος Κουρουθιανάκης στάθηκε στο γεγονός πως είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες γιατί και οι δύο ομάδες έχουν φτιαχτεί για να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά μας δήλωσε « Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και με τις ιδιαιτερότητες του, λόγω ότι και οι δύο ομάδες έχουν φτιαχτεί για να πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα όπως δείχνουν τα αποτελέσματα μέχρι τώρα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και με την βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα». Από την πλευρά του, ο προπονητής των φιλοξενούμενων Μάριος Σηφάκης έδωσε το σύνθημα της νίκης, λέγοντας: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να αναρριχηθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας». Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα , καθώς και ο Ανωγειανάκης αναμένεται να είναι διαθέσιμος. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Κρουσώνα μιλώντας στην «Ν.Κ.» σημείωσε πως η ομάδα του δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών και πρόσθεσε: «Είναι ένα παιχνίδι με δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Θα πάμε εκεί για τους τρεις βαθμούς. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μας. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News