ΕΠΣΗ: Χατζησεβαστός και Αθανασάκης προπονητές των Μικτών

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Χατζησεβαστός και Αθανασάκης προπονητές των Μικτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομόφωνη απόφαση από την ΕΠΣΗ για το τιμ τωμ συγκροτημάτων Κ17 και Κ15

Η ΕΠΣΗ προχώρησε στην πρόσληψη των Ενωσιακών προπονητών για τις Μικτές Ομάδες Κ17 και Κ15, που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα περιόδου 2021-2022.

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός διατηρείται για άλλη μια χρονιά στο πόστο που κατέχει από το 2017 και θα είναι ο προπονητής στην ομάδα Κ17. Ο πολύπειρος κόουτς διαθέτει ασφαλώς σπουδαία γνώση γύρω από τις Μικτές, έχοντας οδήγησε τα συγκροτήματα των Νέων σε δύο τελικούς, το 2018 και το 2019.

Επίσης, πριν υπάρξει διακοπή λόγω COVID τον Μάρτιο του 2020, η Μικτή Ηρακλείου Κ14 υπό τις οδηγίες του είχε αναδειχτεί πρωταθλήτρια Κρήτης στην πρώτη φάση.

Παράλληλα, νέο μέλος στο τιμ των Μικτών είναι ο κ. Ελευθέριος Αθανασάκης, που αναλαμβάνει την Μικτή Κ15. Είναι Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και μάλιστα ήταν ο μοναδικός από τους υποψήφιους που διέθετε πτυχίο γυμναστή και αυτό φαίνεται ότι μέτρησε καθοριστικά για την τελική απόφαση. Ο κ. Αθανασάκης είναι παράλληλα προπονητής στα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη (φωτογραφία).

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής: «Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Μικτών Ομάδων και των κ.κ. Βαγγέλη Παπαγγελή και Γιώργου Πλούταρχου Κουτεντάκη, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ προχώρησε στην πρόσληψη των Ενωσιακών Προπονητών για τις Μικτές Ομάδες Κ17 και Κ15. Προπονητής στην Κ17 είναι ο κ. Γιάννης Χατζησεβαστός και στην Ομάδα Κ15 προπονητής με ειδικότητα και γυμναστή ο κ. Ελευθέριος Αθανασάκης».

Το τιμ των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ πιάνει άμεσα δουλειά και η πρώτες προπονήσεις για Κ17 και Κ15 θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα, περιμένοντας να ανακοινωθεί η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News