Αποχώρησε ο Μουρτζάκης αλλά η καρδιά του λέει… μόνο Ηρόδοτος!

Ποδόσφαιρο
Αποχώρησε ο Μουρτζάκης αλλά η καρδιά του λέει… μόνο Ηρόδοτος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δήλωση Μουρτζάκη για την παραίτησή του από την προεδρία των Νέων Ηροδότου

Ο Παναγιώτης Μουρτζάκης είναι ένας παράγοντας με μεγάλη προσφορά στον Ηρόδοτο, τόσο παλαιότερα στην πρώτη ομάδα, σε μια πορεία επιτυχιών, όσο και πιο πρόσφατα ως πρόεδρος των Νέων Ηροδότου.

Φέτος με την άνοδο στην Super League 2, ο Ηρόδοτος επιχειρεί μια αναδιοργάνωση στις ομάδες υποδομής, με τη δημιουργία και της Κ19 ενώ οι Νέοι Ηροδότου κάνουν το δικό τους αγώνα για να μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την Α2 Κατηγορία.

Πριν λίγο καιρό είχαν υπάρξει κάποιες καταστάσεις που πίκραναν τον κ. Μουρτζάκη, ο οποίος αποφάσισε να μη συνεχίσει στην προεδρία των Νέων, κάτι που πλέον είναι και επίσημο, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους συνεργάτες του στη διοίκηση, υποβάλλοντας την παραίτησή του την Τετάρτη

Παράλληλα καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις έπαιξε και το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες βρίσκεται εκτός Κρήτης για υπηρεσιακούς λόγους.

Σε σχετική δήλωσή του ο Παναγιώτης Μουρτζάκης επεσήμανε τα εξής: «Δυστυχώς δεν θα είμαι στην προεδρία των Νέων Ηροδότου τη νέα σεζόν, καθώς υπηρεσιακοί λόγοι με κρατούν εκτός Κρήτης. Είμαι όμως σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα συνεχίσει να αναδεικνύει ταλέντα που θα στελεχώσουν στο μέλλον την πρώτη ομάδα του Ηροδότου. Παράλληλα, εύχομαι στον Ηρόδοτο, την ομάδα της καρδιάς μου, να έχει μια επιτυχημένη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Μόνο Ηρόδοτος!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News