ΕΠΣΗ: Ο χάρτης των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου...

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Ο χάρτης των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά τα δεδομένα για όλες τις κατηγορίες...

H ΕΠΣΗ έκανε σήμερα γνωστό τον χάρτη των πρωταθλημάτων ενόψει της νέας περιόδου...

Η σχετική ανακοίνωσε δίνει όλες τις λεπτομέρειες:

"Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ δια του προέδρου κ. Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη και των μελών κ.κ. Γιώργου Φανουράκη και Μανόλη Μαθιουδάκη, προχωρώντας στην οριστική συγκρότηση των κατηγοριών και την έναρξη-δομή-διεξαγωγή των πρωταθλημάτων περιόδου 2021-2022.

Κατόπιν προχώρησε στις εισηγήσεις της στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ που συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης και ομόφωνα αποφασίστηκαν και ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Α1 ΕΠΣΗ 2021-2022: Έναρξη πρωταθλήματος 25-26 Σεπτεμβρίου

Συμμετέχουν 16 ομάδες:

ΑΕ ΚΑΤΣΑΜΠΑ

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ

ΒΟΝΗ

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ

ΔΑΜΑΣΤΑ

ΑΣΙΤΕΣ

ΕΓΟΗ

ΔΕΙΛΙΝΑ

ΟΦ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ

ΜΟΙΡΕΣ

ΤΡΙΤΩΝΙΑ

ΜΙΝΩΙΚΗ

ΠΑΝΟΜ

ΡΩΜΑΝΟΣ

Πρωτάθλημα δύο γύρων (σύνολο 30 αγωνιστικές). Μετά το τέλος των 30 αγωνιστικών, ο πρώτος της βαθμολογίας αναδεικνύεται πρωταθλητής και συμμετέχει στα μπαράζ της ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική (καταληκτική ημερομηνία για να δηλωθεί ο πρωταθλητής είναι η 18η Απριλίου σύμφωνα με την ΕΠΟ). Υποβιβάζονται οι δύο τελευταίοι της βαθμολογίας.

Α2 ΕΠΣΗ: Έναρξη πρωταθλήματος 2-3 Οκτωβρίου

Συμμετέχουν 21 ομάδες που χωρίζονται σε δύο ομίλους, στον 1ο Όμιλο 11 ομάδες και στον 2ο όμιλο 10 ομάδες. Ο διαχωρισμός είναι ο εξής με βάση το περσινό πρωτάθλημα:

1ος Όμιλος

ΝΕΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

ΛΙΝΤΟ

ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2010

ΜΟΧΟΣ

ΚΟΥΝΑΒΟΙ

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΓΟΥΒΕΣ

ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ

ΔΩΡΙΕΑΣ

ΠΗΓΑΣΟΣ

2ος Όμιλος

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

ΟΦΑΜ

ΑΣΗΜΙ

ΦΑΙΣΤΟΣ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΡΟΥΒΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΥΛΙΣΟΣ

ΠΑΛΙΑΝΗ

ΑΟ ΚΑΜΙΝΙΩΝ

Το πρωτάθλημα θα έχει κανονική διάρκεια με Play Off και Play Out για κάθε όμιλο για άνοδο και υποβιβασμό (ένας ανεβαίνει και ένας πέφτει από κάθε όμιλο). Πιο συγκεκριμένα:

1ος Όμιλος

Κανονική διάρκεια 22 αγωνιστικών. Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας οι πρώτες 6 ομάδες της βαθμολογίας (θέσεις 1-6) θα παίξουν Play Off για την άνοδο μίας ομάδας στην Α1 Κατηγορία και οι πέντε ομάδες στις θέσεις 7-11 θα παίξουν Play Out για τον υποβιβασμό μίας ομάδας στην Β’ Κατηγορία.

Τα Play Off θα είναι μίνι πρωτάθλημα με διπλά παιχνίδια (νέα κλήρωση, παίζουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας) με διάρκεια 10 αγωνιστικών. Οι ομάδες συνεχίζουν με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια. Ο πρώτος της βαθμολογίας αναδεικνύεται πρωταθλητής και ανεβαίνει στην Α1 Κατηγορία. Σύνολο διάρκειας πρωταθλήματος, κανονική διάρκεια με Play Off 32 αγωνιστικές.

Τα Play Out θα είναι μίνι πρωτάθλημα με διπλά παιχνίδια  (νέα κλήρωση, παίζουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας) με διάρκεια 10 αγωνιστικών. Οι ομάδες συνεχίζουν με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια. Ο τελευταίος της βαθμολογίας υποβιβάζεται στην Β’ Κατηγορία. Σύνολο διάρκειας πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια με Play Out) είναι 32 αγωνιστικές.

Κανονική διάρκεια 18 αγωνιστικών. Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας οι πρώτες 5 ομάδες της βαθμολογίας (θέσεις 1-5) θα παίξουν Play Off για την άνοδο μίας ομάδας στην Α1 Κατηγορία και οι πέντε ομάδες στις θέσεις 6-10 θα παίξουν Play Out για τον υποβιβασμό μίας ομάδας στην Β’ Κατηγορία.

Τα Play Off θα είναι μίνι πρωτάθλημα με διπλά παιχνίδια (νέα κλήρωση, παίζουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας) με διάρκεια 10 αγωνιστικών. Οι ομάδες συνεχίζουν με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια. Ο πρώτος της βαθμολογίας αναδεικνύεται πρωταθλητής και ανεβαίνει στην Α1 Κατηγορία. Σύνολο διάρκειας πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια με Play Off) είναι 28 αγωνιστικές.

Τα Play Out θα είναι μίνι πρωτάθλημα με διπλά παιχνίδια (νέα κλήρωση, παίζουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας)  με διάρκεια 10 αγωνιστικών. Οι ομάδες συνεχίζουν με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια. Ο τελευταίος της βαθμολογίας υποβιβάζεται στην Β’ Κατηγορία. Σύνολο διάρκειας πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια με Play Out) είναι 28 αγωνιστικές.

Β’ ΕΠΣΗ: Έναρξη πρωταθλήματος 9-10 Οκτωβρίου

Συμμετέχουν 19 ομάδες που χωρίζονται σε δύο ομίλους, στον 1ο Όμιλο 10 ομάδες και στον 2ο όμιλο 9 ομάδες. Ο διαχωρισμός είναι ο εξής, με βάση το περσινό πρωτάθλημα:

ΔΙΑΣ

ΚΟΡΟΙΒΟΣ

ΔΟΞΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΠΙΔΙΤΟΥ

ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΙΚΗΣ

ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ

ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ

ΓΑΡΙΠΑ

ΕΛΠΙΔΕΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

ΡΑΥΚΟΣ

ΔΑΦΝΕΣ

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΚΑΝΑΡΙΑ

ΖΑΡΟΣ

ΓΟΡΤΥΣ

ΘΕΡΙΣΣΟΣ

ΝΕΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ

Το πρωτάθλημα θα έχει κανονική διάρκεια με Play Off και Play Out για κάθε όμιλο για άνοδο και υποβιβασμό (ένας ανεβαίνει και ένας πέφτει από κάθε όμιλο). Πιο συγκεκριμένα:

1ος Όμιλος

Κανονική διάρκεια 18 αγωνιστικών. Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας οι πρώτες 5 ομάδες της βαθμολογίας (θέσεις 1-5) θα παίξουν Play Off για την άνοδο μίας ομάδας στην Α2 Κατηγορία και οι πέντε ομάδες στις θέσεις 6-10 θα παίξουν Play Out για τον υποβιβασμό μίας ομάδας στην Γ’ Κατηγορία.

Τα Play Off θα είναι μίνι πρωτάθλημα με διπλά παιχνίδια (νέα κλήρωση, παίζουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας) με διάρκεια 10 αγωνιστικών. Οι ομάδες συνεχίζουν με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια. Ο πρώτος της βαθμολογίας αναδεικνύεται πρωταθλητής και ανεβαίνει στην Α2 Κατηγορία. Σύνολο διάρκειας πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια με Play Off) είναι 28 αγωνιστικές.

Τα Play Out θα είναι μίνι πρωτάθλημα με διπλά παιχνίδια (νέα κλήρωση, παίζουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας) με διάρκεια 10 αγωνιστικών. Οι ομάδες συνεχίζουν με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια. Ο τελευταίος της βαθμολογίας υποβιβάζεται στην Γ’ Κατηγορία. Σύνολο διάρκειας πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια με Play Out) είναι 28 αγωνιστικές.

Κανονική διάρκεια 18 αγωνιστικών. Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας οι πρώτες 5 ομάδες της βαθμολογίας (θέσεις 1-5) θα παίξουν Play Off για την άνοδο μίας ομάδας στην Α1 Κατηγορία και οι τέσσερις ομάδες στις θέσεις 6-9 θα παίξουν Play Out για τον υποβιβασμό μίας ομάδας στην Β’ Κατηγορία.

Τα Play Off θα είναι μίνι πρωτάθλημα με διπλά παιχνίδια (νέα κλήρωση, παίζουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας) με διάρκεια 10 αγωνιστικών. Οι ομάδες συνεχίζουν με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια. Ο πρώτος της βαθμολογίας αναδεικνύεται πρωταθλητής και ανεβαίνει στην Α2 Κατηγορία. Σύνολο διάρκειας πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια με Play Off) είναι 28 αγωνιστικές.

Τα Play Out θα είναι μίνι πρωτάθλημα με διπλά παιχνίδια (νέα κλήρωση, παίζουν όλοι με όλους εντός και εκτός έδρας) με διάρκεια 6 αγωνιστικών. Οι ομάδες συνεχίζουν με τη βαθμολογία που συγκέντρωσαν στην κανονική διάρκεια. Ο τελευταίος της βαθμολογίας υποβιβάζεται στην Γ’ Κατηγορία. Σύνολο διάρκειας πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια με Play Out) είναι 24 αγωνιστικές.

Γ’ ΕΠΣΗ: Έναρξη πρωταθλήματος 16-17 Οκτωβρίου.

Θα ανέλθουν δύο ομάδες στην Β’ Κατηγορία. Η οριστική συγκρότηση του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας και ο τρόπος διεξαγωγής θα αποφασιστεί μετά το τέλος των συμμετοχών. Καταληκτική προθεσμία για τις συμμετοχές είναι στις 8 Οκτωβρίου και ημερομηνία κλήρωσης στις 11 Οκτωβρίου."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News