Τοπικό

Κρουσώνας: Πρωτοπορεί ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα με τάπητα 6ης γενιάς

Αναβαθμίζονται οι εγκαταστάσεις προς όφελος και της τοπικής κοινωνίας

Ένας στόχος πολλών ετών μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία υλοποίησής του, καθώς ξεκίνησαν στο γήπεδο του Κρουσώνα τα έργα για την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα 6ης γενιάς, ο οποίος είναι ο πρώτος τέτοιου επιπέδου που θα μπει σε ελληνικό γήπεδο!

Οι εργασίες ξεκίνησαν για την αφαίρεση του παλαιού τάπητα και τις επόμενες ημέρες θα «ντυθεί» με τον νέο ο αγωνιστικό χώρος, σε ένα έργο που ωφελεί όχι μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά και την τοπική κοινωνία. Να τονίσουμε ότι μέχρι την ολοκλήρωση των έργων, οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ θα διεξάγονται στο γειτονικό γήπεδο του Αγίου Μύρωνα. Σε σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος του Κρουσώνα αναφέρει:

«Ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο αθλητικό κέντρο Κρουσώνα από την ανάδοχο εταιρεία. Άλλο ένα σημαντικό έργο για την νεολαία όχι μόνο του Κρουσώνα αλλά και της ευρύτερης περιοχής που κατάφερε να υλοποιήσει το Δ.Σ. του ΠΑΟ Κρουσώνα. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην μελέτη και στην χρηματοδότηση του πρώτου ερχόμενου τάπητα 6ης γενιάς στην Ελληνική επικράτεια καθώς και των εργασιών που θα γίνουν αναβαθμίζοντας πλήρως τις εγκαταστάσεις μας.

Δ.Σ. ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια