Τζώρτζογλου: «Παίζουν όλοι μπάλα ή κανείς!»

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου: «Παίζουν όλοι μπάλα ή κανείς!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταράζει τα νερά με πρόταση προς ΕΠΟ για «πάγωμα» των τοπικών πρωταθλημάτων όλης της Ελλάδας

Τα τοπικά πρωταθλήματα προέρχονται από 10 περίπου μήνες παύσης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων (τα τελευταία επίσημα ματς έγιναν τον Οκτώβριο του 2020) αλλά η επιστροφή στη δράση συναντά πολλά αγκάθια.

Στην παρούσα φάση η πανδημία φαίνεται να περνά σε δεύτερο πλάνο και το μεγάλο εμπόδιο είναι το Μητρώο.

Ήδη πολλές ομάδες που δεν είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο απευθύνονται σε δήμους για να πάρουν παραχωρητήρια χρήσης για τα γήπεδά τους αλλά η διαδικασία μπλοκάρει ενώ υπάρχουν και άλλα εμπόδια και ουσιαστικά αν ακολουθηθεί με τυπικότητα η νομοθεσία, τότε δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή των ομάδων που δεν είναι εγγεγραμμένες στα πρωταθλήματα των ΕΠΣ.

Αυτό έχει φέρει έντονο προβληματισμό στις Ενώσεις ενώ φαίνεται ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και αναμένεται να φέρει στην προσεχή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ μια πρόταση που θα ταράξει τα νερά! «Θα παίξουν μπάλα όλοι ή κανείς» έλεγε χθες ο Τζώρτζογλου στους συνεργάτες του στην ΕΠΣΗ και αναμένεται να πάει στην Αθήνα την Παρασκευή με πρόταση ενώπιον της ΕΠΟ και των Ενώσεων για «πάγωμα όλων των τοπικών πρωταθλημάτων εφόσον δεν ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες του Μητρώου που κρατούν δέσμια τα σωματεία».

O Ηρακλειώτης παράγοντας μάλιστα τις τελευταίες ώρες έχει τηλεφωνικές επαφές με προέδρους Ενώσεων απ’ όλη την Ελλάδα που αναμένεται να στηρίξουν την πρότασή του. Άλλωστε το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο Ηράκλειο αλλά στις Ενώσεις όλης της χώρας, καθώς υπάρχουν ΕΠΣ που έχουν ελάχιστα εγγεγραμμένα σωματεία στο Μητρώο και θα πρέπει να πιέσουν όλοι μαζικά για να δοθεί άμεσα λύση…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News