Τοπικό

Χαμόγελα και αισιοδοξία στο ξεκίνημα της Κ18 Candia-Δαμάστας

Βροντερό παρών στο νέο ξεκίνημα έδωσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Δαμάστας

Μέσα σε ιδανικές συνθήκες, οικογενειακό κλίμα και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας Κ18 Candia – Δαμάστα, με τη διεύθυνση του Candia Sport να παραθέτει δείπνο στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο.

Βροντερό παρών στο νέο ξεκίνημα έδωσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ Δαμάστας, εκφράζοντας την έμπρακτη στήριξή του και συνεχίζοντας την στενή συνεργασία που έχει ξεκινήσει από πέρυσι. Συγκεκριμένα ήταν εκεί ο πρόεδρος κ. Γιώργος Πολυχρονάκης μαζί με τους παράγοντες κ.κ. Βασίλη Περράκη, Τάκη Σαρρή, Αντώνη Δ.Παπαδάκη αλλά και το νέο προπονητή κ. Φάνη Χαλκιαδάκη. Η συνεργασία του Candia με τον ΑΟ Δαμάστα θα είναι καθημερινή και σε όλα τα επίπεδα, με την επίσημη έδρα της ομάδας Κ18 να είναι το γήπεδο Δαμάστας.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησαν ο ιδιοκτήτης του Club κ. Χρήστος Καταρτζόγλου, ο πρόεδρος της Κ18 κ. Γιώργος Γιανναδάκης, ο γενικός αρχηγός κ. Γιάννης Σταματάκης και ο πρόεδρος του ΑΟ Δαμάστας κ. Γιώργος Πολυχρονάκης.

Στη συνέχεια ο προπονητής κ. Μάκης Λυκούδης αναφέρθηκε σε οργανωτικά κομμάτια της προετοιμασίας που ξεκινά την επόμενη Δευτέρα 23 Αυγούστου με καθημερινές προπονήσεις (και κάποιες μέρες διπλές και με πρωινή προπόνηση) ενώ έχουν κλειστεί και αρκετά φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα η Κ18 θα παίξει με Αθλόπολις (12/9), Γυν.Εργοτέλη (14/9), ΟΦΗ (19/9), Δειλινά (22/9), Θέρισο (3/10).  Στο πλαίσιο της προετοιμασίας προγραμματίζεται και ένα τριήμερο στα Χανιά, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Στη συνέχεια όλοι απόλαυσαν τα εκλεκτά εδέσματα που επιμελήθηκαν η Ειρήνη Σπαγουλάκη και η Μένια Μανιαδή, σε μια βραδιά που έδωσε με τον καλύτερο τρόπο τη νότα αισιοδοξίας για το νέο ξεκίνημα της ομάδας Κ18 Candia-Δαμάστα.

 Δημιουργία και ομάδας Κ16!

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των υποδομών του και παράλληλα με την ομάδα Κ18, θα δημιουργηθεί και ομάδα Κ16 με ποδοσφαιριστές γεν. 2006-2007, που θα αποτελεί τον προθάλαμο για την Κ18. Η ομάδα Κ16 θα απαρτίζεται με ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στα δύο ανοιχτά προπονητικά camp που έγιναν το προηγούμενο διάστημα με μεγάλη συμμετοχή στο Candia Sport.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια