Τοπικό

SOS για τα σωματεία της ΕΠΣΗ, τρέχουν να αλλάξουν όλα τα δελτία!

Σύμφωνα με την απόφαση της ΕΠΟ αλλάζουν τα δελτία αθλητικής ιδιότητας

Υποχρεωμένα να αλλάξουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών τους είναι όλα τα σωματεία της ΕΠΣΗ και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου γενικότερα, σύμφωνα με την οδηγία της ΕΠΟ, για την οποία έχουν ενημερωθεί ήδη οι ομάδες.

Η ΕΠΣΗ ενημέρωσε σχετικά για την διαδικασία που θα ακολουθήσουν τα σωματεία για την επανέκδοση των δελτίων νέου τύπου ενώ έχει δώσει και τις ημερομηνίες, καθώς από 10 Αυγούστου μέχρι 10 Σεπτεμβρίου θα γίνει η επανέκδοση των δελτίων για Α1 και Α2 Κατηγορία και από 13 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου η επανέκδοση για Β’ και Γ’ Κατηγορία. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής:

«Για την επανέκδοση των παλαιού τύπου δελτίων των ποδοσφαιριστών τους, τα σωματεία θα πρέπει να προσκομίζουν τα εξής :

1) Αίτηση μεταβολών σωστά συμπληρωμένη.

2) Φωτοτυπία ταυτότητας του ποδοσφαιριστή.

3)  Πράξη συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων του ποδοσφαιριστή, αν δεν έχει ήδη κατατεθεί.

4) Πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία του, τύπου διαβατηρίου.

5) και εφόσον πρόκειται για μη Έλληνα ποδοσφαιριστή επικυρωμένο αντίγραφο της άδειας παραμονής  καθώς και επικυρωμένο αντίγραφο του διαβατηρίου του ποδοσφαιριστή, αν είναι υπήκοος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

6) Το προβλεπόμενο χρηματικό παράβολο για τα σωματεία που αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες και στις Ακαδημίες είναι πέντε (5) ευρώ ενώ για τα ερασιτεχνικά των ΠΑΕ είναι δέκα (10) ευρώ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΕΠΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ Η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Η αίτηση μεταβολών πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη, να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του κάθε παράγοντα που αναφέρεται σε αυτήν (Πρόεδρος, Γεν. Γραμματέας, ποδοσφαιριστής, κηδεμόνας) να υπογράφεται από αυτούς και να σφραγίζεται από τα σωματεία που αναφέρονται. Επίσης η διεύθυνση  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου -email- πρέπει να είναι του ποδοσφαιριστή ή του κηδεμόνα εφόσον πρόκειται για ανήλικο.

Κάθε ομάδα δύναται να διατηρεί τμήμα αρρένων ή γυναικών ή και τα δύο δεν επιτρέπεται όμως να διατηρεί στη δύναμη του κάθε τμήματος περισσότερους από διακόσιους (200) ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων τουλάχιστον σαράντα (40) να είναι κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών.

Κάθε ομάδα δύναται να διατηρεί στη δύναμή της μέχρι οκτώ (8) αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές άνω των δεκαοκτώ (18) ετών. Η ομάδα δύναται να αποδεσμεύει τους υπεράριθμους άνω των 18 ετών με αίτηση προς την ΕΙΠ/ΕΠΟ.

Οποιαδήποτε έλλειψη ή διαγραφή, στίγματα, χρήση διορθωτικού υγρού, συνιστά λόγο απόρριψης της αίτησης από το ηλεκτρονικό σύστημα επεξεργασίας των δελτίων και για αυτό το λόγο δε θα παραλαμβάνεται από τη γραμματεία της  Ε.Π.Σ. Ηρακλείου»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια