ΕΠΣΗ: Αποφάσισε μείωση 50% στα παράβολα συμμετοχής των ομάδων

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Αποφάσισε μείωση 50% στα παράβολα συμμετοχής των ομάδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το τοπικό, σέντρα στις 18-19 Σεπτεμβρίου

Στο δρόμο της επιστροφής μπαίνει το τοπικό ποδόσφαιρο, με την ΕΠΣΗ μάλιστα να αποφασίζει σήμερα μείωση 50% στα παράβολα συμμετοχής όλων των ομάδων, με τις συμμετοχές να ξεκινούν να υποβάλλονται από αύριο.

Στις 18-19 Σεπτεμβρίου ορίζεται η σέντρα για την Α1 και Α2 Κατηγορία ενώ Β’ και Γ’ Κατηγορία θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Επίσης έγινε γνωστό ότι θα συμμετέχουν στις 11άδες όλων των ομάδων υποχρεωτικά δύο παίκτες γεννηθέντες 1999 και νεότεροι. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΣΗ:

«Μετά τις εισηγήσεις της Επιτροπής Πρωταθλήματος δια του προέδρου της κ. Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη και των μελών κ.κ. Γιώργου Φανουράκη και Μανόλη Μαθιουδάκη, ελήφθησαν ομόφωνα οι παρακάτω αποφάσεις από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ:

1) Έναρξη πρωταθλήματος Α1 και Α2 Κατηγορίας το σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου και Β’ και Γ’ Κατηγορίας το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

2) Από την Τρίτη 10 Αυγούστου ξεκινά η κατάθεση συμμετοχών από τα σωματεία, με βάση τις κατηγορίες που συμμετείχαν την περσινή περίοδο 2020-2021. Οι ημερομηνίες για τις συμμετοχές των σωματείων είναι:

Α1 Κατηγορία: Από 10 Αυγούστου έως 25 Αυγούστου

Α2 Κατηγορία: Από 10 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου

Β’ Κατηγορία: Από 10 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου

Γ’ Κατηγορία: Από 10 Αυγούστου έως και τρεις ημέρες πριν την διενέργεια της κλήρωσης.

3) Αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες για την επανέκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών.

Επανέκδοση δελτίων Α1 και Α2 Κατηγορίας: Από 10 Αυγούστου μέχρι 10 Σεπτεμβρίου

Επανέκδοση δελτίων Β’ και Γ’ Κατηγορίας: Από 13 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου

4) Θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ να πραγματοποιηθούν και φέτος μέσω απευθείας τηλεοπτικής μετάδοσης από την ΚΡΗΤΗ TV.

5) Η προκήρυξη θα ολοκληρωθεί και θα κοινοποιηθεί στα σωματεία μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών και την ΟΡΙΣΤΙΚΗ συγκρότηση των κατηγοριών.

6) Θα συμμετέχουν στις 11άδες όλων των ομάδων υποχρεωτικά δύο παίκτες γεννηθέντες 1999 και νεότεροι.

7) Μείωση των παράβολων συμμετοχής πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΕΠΣΗ κατά 50% για όλες τις ομάδες σε σχέση με την περσινή περίοδο. Η ετήσια συνδρομή για κάθε κατηγορία παραμένει ως έχει.

8) Πραγματοποίηση συνεδρίασης της Επιτροπής Πρωταθλήματος με την παρουσία της γραμματείας σχετικά με τις διαδικασίες υποβολής συμμετοχών, επανέκδοσης δελτίων κλπ».

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΗ

Στο πλαίσιο της αμοιβαίας συνεργασίας και εμπιστοσύνης που υπάρχει, αποφασίστηκαν κοινή συναινέσει σημαντικές μειώσεις των αμοιβών όλου του προσωπικού της ΕΠΣΗ, προκειμένου η Ένωση να μπορεί να ανταποκριθεί στα λειτουργικά έξοδα και στις αυξημένες απαιτήσεις που έχει επιφέρει η πανδημία, λόγω των μειωμένων εσόδων από τη μη αγωνιστική δραστηριότητα εδώ και πολλούς μήνες, όπως και τη μείωση εσόδων απο χορηγίες και φορείς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News