Δαμάστα: Στην προεδρία ο Πολυχρονάκης

Ποδόσφαιρο
Δαμάστα: Στην προεδρία ο Πολυχρονάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό σχήμα

Η Δαμάστα ετοιμάζεται να κάνει μια νέα προσπάθεια στην Α1 ΕΠΣΗ και οι επαφές των τελευταίων ημερών έφεραν τη λύση σε διοικητικό επίπεδο.

Ο Γιώργος Πολυχρονάκης είναι και πάλι ο πρόεδρος του σωματείου, ενώ συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο σχήμα. 

Μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές για προπονητή, όπως φυσικά και για τη στελέχωση του ρόστερ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Συνεδρίασε χθες και συστάθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Όμιλου Δαμάστας το οποίο απαρτίζεται από τους:

Γιώργος Μ. Πολυχρονάκης Πρόεδρος.

Εμμανουήλ Β. Τριγώνης Αντιπρόεδρος.

Ανδρέας Β. Παπαδάκης Γραμματέας.

Μαρία Ι. Περάκη Ταμίας.

Δημήτριος Ι Σαρρής Γενικός Αρχηγός.

Αντώνης Δ. Παπαδάκης Τεχνικός Διευθυντής.

Νικόλαος Δαμιανάκης Έφορος Γηπέδου.

Άμεσα το νέο συμβούλιο ξεκίνησε τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της νέας περιόδου ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ με στόχο να πρωταγωνιστήσει όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Πολυχρονάκης μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Αντώνη Παπαδάκη και τον Γενικό Αρχηγό Δημήτρη Σαρρή ξεκίνησαν ήδη τις συζητήσεις για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα μας.

Ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Τριγώνης θα έχει την ιατρική φροντίδα της ομάδας και την νέα περίοδο.

Εκτός από τις αρμοδιοτήτες της Διοίκησης ορίστηκαν και οι αρμοδιότητες περίπου δέκα μελών παλιών και νέων της ομάδας μας που θα σταθούν δίπλα στη Διοίκηση στην νέα προσπάθεια που ξεκίνησε.

Στις Δημόσιες σχέσεις της ομάδας υπεύθυνος θα είναι ο Νίκος Μαυράκης ενώ υπεύθυνοι επικοινωνίας θα είναι ο Ανδρέας Παπαδάκης με τον Γιάννη Περάκη.

Στην ΕΠΣΗ εκπρόσωπος της ομάδας μας θα είναι ο Βασίλης Περάκης.

Συνδετικός κρίκος της ομάδας μας με την ακαδημία Candia Damasta θα είναι ο Αντώνης Σαρρής.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Νέα Διοίκηση της ομάδας μας στο δύσκολο έργο που έχει, ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο με τον covid να έχει επηρεάσει την ζωή όλων μας.

Ελπίζουμε ο Αετός μας να συνεχίζει να πετά περήφανος».

Η νέα διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί τον άλλοτε πρόεδρο και φυσικό ηγέτη του σωματείου, Αντώνη Παπαδάκη.

Αναλυτικά αναφέρει για την τεράστια προσφορά του: «To νέο Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας μετά τη συγκρότηση σε σώμα, συνεδρίασε για πρώτη φορά αναφορικά με τις αποφάσεις και ενέργειες που θα γίνουν για την επόμενη ημέρα του σωματείου.

Πρώτο όμως και κύριο μέλημά μας είναι να εκφράσουμε δημοσίως την απέραντη ευγνωμοσύνη μας στο φυσικό ηγέτη του ΑΟ Δαμάστας, τον Αντώνη Παπαδάκη!

Τον άνθρωπο που πριν τέσσερα χρόνια έβαλε τις βάσεις για να πορευτεί το σωματείο με υγεία και σοβαρότητα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Όχι μόνο η αγωνιστική πορεία του ΑΟ Δαμάστας που από το Β’ Τοπικό έφτασε να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική αλλά κυρίως τα έργα που έγιναν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου και θα συνεχιστούν, η ανάπτυξη των υποδομών, ο επαγγελματικός τρόπος δουλειάς, η καταξίωση του σωματείου σε πανελλήνιο επίπεδο, ο παραδειγματικός τρόπος κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, αποτελούν στοιχεία ώστε ο Αντώνης Παπαδάκης να είναι μια ευλογία για τον ΑΟ Δαμάστας και όλο το χωριό μας!

Αντώνη Παπαδάκη, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας και η κοινωνία της Δαμάστας σε ευχαριστούν και σε ευγνωμονούν για όσα έχεις προσφέρει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News