Τοπικό

ΕΠΣΗ: Με τηλεδιάσκεψη και 17 σωματεία η σημερινή Γενική Συνέλευση

Αγανακτισμένος ο Τζώρτζογλου με τον αθλητικό νόμο, ακολουθούν επαφές με όλες τις ομάδες

Πρωτόγνωρη θα είναι η σημερινή τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ, που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα, και όχι μόνο επειδή θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα σωματεία που έχουν εγγραφεί στο μητρώο, δηλαδή μόλις 17 τον αριθμό.

Συγκεκριμένα θα μετέχουν στη διαδικασία οι Εργοτέλης, Αλμυρός, Δαμάστα, ΠΟΑ, Πόρος, ΠΑΟΚ, Μοχός, Ποσειδώνας, Αετός Ανωγείων, Ασίτες, ΟΦΑΜ, Τύλισο, Φαιστός, Ερμής Ηρακλείου, Κανάρια, Παλιανή και Παναθηναϊκός Ηρακλείου.

Αγανάκτηση Τζώρτζογλου

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου εξέφρασε την αγανάκτηση του για το νέο αθλητικό νόμο και τόνισε ότι θα έχει επαφές με όλα τα σωματεία.

Αναλυτικά αναφέρει στη δήλωση του:

«Το γεγονός ότι ο νέος Αθλητικός νόμος 4726/20 του κυρίου Αυγενάκη δεν επιτρέπει σε 60 και πλέον ποδοσφαιρικά σωματεία από τα 80 του νομού Ηρακλείου αφού τα θεωρεί παράνομα να συμμετέχουν στις γενικές συνελεύσεις της Ένωσης, αλλά και να έχουν αγωνιστική δράση μας δημιουργεί αγανάκτηση, λύπη και πολλά ερωτηματικά. Εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, δεν μπορεί κανείς να με εμποδίσει να συναντηθώ έστω άτυπα, είτε με φυσική παρουσία εφόσον το επιτρέπουν οι κανόνες υγιεινής, είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους προέδρους και τους παράγοντες όλων ανεξαιρέτως των σωματείων του Ηρακλείου, για να ακούσω τους προβληματισμούς, τα αιτήματα, πιθανά παράπονα και τις απόψεις τους και να συζητήσουμε γενικότερα προβλήματα του τοπικού ποδοσφαίρου και να δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις Και οι συναντήσεις αυτές θα γίνουν άμεσα είτε έτσι, είτε αλλιώς...».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια