ΕΓΟΗ: Θέλει να στείλει στη δικαιοσύνη τον Αυγενάκη

Ποδόσφαιρο
ΕΓΟΗ: Θέλει να στείλει στη δικαιοσύνη τον Αυγενάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ιστορικό σωματείο καταγγέλλει τον Υφυπουργό για κατάχρηση εξουσίας με όπλο το Μητρώο

Ο ΕΓΟΗ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην προσεχή γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ καθώς δεν βρίσκεται στον επίσημο κατάλογο της ΓΓΑ λόγω μη εγγραφής στο Μητρώο.

Αυτό το γεγονός έχει φέρει έντονη δυσαρέσκεια και συγκαλείται έκτακτο συμβούλιο με θέμα την αίτηση στη δικαιοσύνη κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού για κατάχρηση εξουσίας με όπλο το Μητρώο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος Δημήτριος Κοροβέζος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ε.Γ.Ο.Η.) καλεί σε Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, τα Μέλη του, την Πέμπτη 29η Ιουλίου 2021, και ώρα 19.00', στα Γραφεία του Σωματείου με μοναδικό Θέμα την Αίτηση στην Ελληνική Δικαιοσύνη κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Ελευθερίου Αυγενάκη, για Κατάχρηση Εξουσίας με Όπλο το Μητρώο Αθλητικών Φορέων της Γ.Γ.Α. Παράλληλα θα υποβάλουμε Αγωγή για την Ηθική Ζημιά του Σωματείου μας, γιατί για Δεύτερη Φορά εμποδιζόμαστε να μετέχουμε σε Γενική Συνέλευση όταν και τις δύο Φορές είμαστε από τα Ιδρυτικά Μέλη της Υπερκείμενης Αθλητικής Οργάνωσης.

Τέλος θα προσφύγουμε στο Συμβούλιο Επικρατείας για την Αντισυνταγματικότητα του Νόμου 4726/2020 και την Παραβίαση της Ευρωπαϊκής Οδηγίας περί Δικαιωμάτων των Ευρωπαίων Πολιτών.

Εντολή Προέδρου

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.Γ.Ο.Η.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΕΛΙΝΤΑΔΑΚΗΣ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News