ΕΠΣΗ: Με τηλεδιάσκεψη και 17 σωματεία η Γενική Συνέλευση

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Με τηλεδιάσκεψη και 17 σωματεία η Γενική Συνέλευση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα σωματεία στο Μητρώο της ΓΓΑ

Τελείως διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια θα είναι η φετινή Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ! Η διαδικασία της ερχόμενης Δευτέρας 26/07 δε θα γίνει στο γήπεδο του ΠΟΑ όπως είχε ανακοινωθεί αλλά μέσω τηλεδιάσκεψης για λόγους προστασίας από την πανδημία.

Το κυριότερο πάντως κομμάτι έχει να κάνει με την παρουσία μόλις 17 σωματεία από τα 85 που είναι η δύναμη της ΕΠΣΗ! Κι αυτό γιατί δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν μόνο τα 17 σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ωστόσο η ΕΠΣΗ αποφάσισε εντός των επόμενων ημερών να γίνουν άτυπες συγκεντρώσεις ανά κατηγορία με όλες τις ομάδες. Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ σχετικά με τη Γενική Συνέλευση αναφέρει τα εξής:

«Μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Ιουλίου η Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων-Μελών της ΕΠΣΗ. Η ώρα έναρξης της τηλεδιάσκεψης ορίζεται στις 18:00. Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση, χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα Δευτέρα 26/07/2021 και ώρα 19.00 (Άρθρο 27 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΗ).

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Η επικύρωση του καταλόγου έγινε με βάση το τηρούμενο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων του άρθρου 142 του Ν.4714/2020.

Τα σωματεία που θα συμμετέχουν και θα ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη είναι:

1) ΓΣ Εργοτέλης

2) ΓΠΣ Αλμυρός

3) ΑΟ Δαμάστας

4) ΠΟ Ατσαλένιου

5) ΑΟ Πόρου

6) ΠΑΟ Κρουσσώνος

7) ΑΣ Μοχού

8) ΝΑΠΟ Ποσειδών

9) ΑΟ Αετός Ανωγείων (αγωνίζεται στην ΕΠΣΗ)

10) ΑΕ Ασιτών

11) ΟΦΑΜ

12) ΑΟ Τυλίσου

13) ΑΕ Φαιστού

14) Ερμής Ηρακλείου

15) Κανάρια του Εργοτέλη

16) Α.Σ. Παλιανή

17) Παναθηναϊκός Ηρακλείου

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ αποφάσισε όπως το επόμενο διάστημα συγκαλέσει άτυπες συγκεντρώσεις ανά κατηγορία με την παρουσία όλων των σωματείων της δυνάμεώς της για να γίνει συζήτηση σχετικά με θέματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News