Φινάλε και ευχαριστώ για την Ακαδημία του ΑΟΤ

Ποδόσφαιρο
Φινάλε και ευχαριστώ για την Ακαδημία του ΑΟΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ταλέντα του Τυμπακίου ανανεώνουν το ραντεβού τους για την 1η Σεπτεμβρίου

Εξαιρετικά ήταν τα δείγματα γραφής για την Ακαδημία Τυμπακίου με τα παιδιά και τους προπονητές να επιστρέφουν μετά την καραντίνα στους αγωνιστικούς χώρους και να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.

Η ακαδημία ολοκλήρωσε τη σεζόν με πολλά χαμόγελα, ανανεώνοντας το ραντεβού με τα ταλέντα της για την 1η Σεπτεμβρίου. Από την πλευρά της η διοίκηση του ΑΟ Τυμπακίου αναφέρει σε ευχαριστήρια επιστολή της:

«Μία ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη περιπέτειες έλαβε τέλος. Μια χρονιά που προκειμένου να ανταπεξέλθουμε έπρεπε να παραμείνουμε ενωμένοι και δυνατοί.

Έτσι και η Ακαδημία μας, με την προσπάθεια όλων μας, γονέων και παιδιών κατάφερε να μετατρέψει αυτή τη χρονιά και δίνοντάς της μια συναρπαστική και εύθυμη χροιά στα παιδιά αφού τα βοήθησε να γυμναστούν να διασκεδάσουν να αναπτύξουν το ομαδικό πνεύμα και να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο.

Με τη λήξη της ποδοσφαιρικής σεζόν και τον ερχομό του καλοκαιριού, σας ευχόμαστε να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε (πάντα με προσοχή) και θα συναντηθούμε στα ίδια γήπεδα, την 1 Σεπτεμβρίου.

Το Δ.Σ. του ΑΟΤ θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας αλλά και τους προπονητές Νίκο Κουρουθιανάκη, Μανώλη Καρταλιανάκη, Τίτο Κουτεντάκη και προσωπικό για την εξαιρετική δουλειά και συνεργασία τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News