ΠΑΟΚ: Κύμα ανανεώσεων και αισιοδοξία στον Κρουσώνα

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Κύμα ανανεώσεων και αισιοδοξία στον Κρουσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονη κινητικότητα στον ΠΑΟΚ ενόψει της επανέναρξης της Α1 ΕΠΣΗ

Με στόχο να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, ο ΠΑΟΚ ζεσταίνει τις μηχανές του ενόψει της επανέναρξης της Α1 ΕΠΣΗ και βάζει και φέτος ψηλά τον πήχη!

Είναι αλήθεια ότι τις προηγούμενες εβδομάδες εκφράστηκε στον Κρουσώνα προβληματισμός για το μέλλον αλλά όλα δείχνουν ότι ο… συναγερμός έκανε καλό και πλέον η ομάδα δείχνει να πορεύεται σε σωστό δρόμο.

Ο πρόεδρος Κώστας Μπουμάκης με τους συνεργάτες του και τον προπονητή Μάριο Σηφάκη σχεδιάζουν την ομάδα και κλείνουν τα ανοιχτά μέτωπα, με το κύμα ανανεώσεων να φέρνει αισιοδοξία.

Τις τελευταίες ημέρες, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας με βασικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να σηκώσουν το βάρος των υψηλών στόχων! Αυτοί είναι οι: Μύρων Ανωγειανάκης, Νίκος Παπαδιός, Στέφανος Πήλιος, Σαράντος Σακλαμάκης, Θοδωρής Σκούφος, Ζαχαρίας Μαραθιανός.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις και με άλλους παίκτες, όπως είναι ο τερματοφύλακας Δημήτρης Χαραλαμπάκης, που από τον Μάρτιο ως τον Μάιο είχε συμφωνήσει και υπερασπίστηκε τα γκολπόστ της Αναγέννησης Ιεράπετρας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πανηγυρίζοντας την παραμονή με τους Λασιθιώτες.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να είναι πανέτοιμοι όταν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα ενώ δίνουν μεγάλη βαρύτητα και στη μεγάλη συναυλία που θα γίνει στον Κρουσώνα στις 28 Αυγούστου με τη Λένα Ζευγαρά και αναμένεται να αποτελέσει μια ισχυρή «ένεση» για το ταμείο της ομάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News