ΕΠΣΗ: Σχεδιάζουν το μέλλον των διοργανώσεων – Όλα είναι ανοιχτά!

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Σχεδιάζουν το μέλλον των διοργανώσεων – Όλα είναι ανοιχτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμη συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος ενόψει της νέας σεζόν

Τις τελευταίες εβδομάδες η Επιτροπή Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ υπό την προεδρία του κ. Γιώργου-Πλούταρχου Κουτεντάκη, με τα μέλη της Γιώργο Φανουράκη και Μανόλη Μαθιουδάκη και σε άμεση συνεργασία με την Επιτροπή Κυπέλλου και τον κ. Βαγγέλη Πετούση, σχεδιάζουν το μέλλον των διοργανώσεων.

Η επικοινωνία τους είναι καθημερινή, οι σκέψεις, οι ιδέες και οι προτάσεις αρκετές.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιοι σχεδιασμοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Γι’ αυτό το λόγο οι διοργανώσεις συζητήθηκαν επισταμένως στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ που έγινε χθες με τηλεδιάσκεψη, χωρίς όμως να παρθούν αποφάσεις. Το συμπέρασμα είναι ότι όλα είναι ανοιχτά σχετικά με τη μορφή που θα έχουν τα πρωταθλήματα.

Για παράδειγμα θα κριθεί στο… νήμα αν η Α1 ΕΠΣΗ γίνει σε ομίλους ή όχι, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πάντως ότι συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να γίνει η Α1 ΕΠΣΗ σε έναν όμιλο (όπως τα τελευταία χρόνια). Τόσο όμως για την Α1 όσο και για τις υπόλοιπες κατηγορίες, η τελική μορφή των πρωταθλημάτων θα κριθεί από τις οριστικές δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων.

Εντωμεταξύ αύριο Τετάρτη 30/06 στις 6 το απόγευμα η Επιτροπή Πρωταθλήματος έχει μια κρίσιμη συνεδρίαση για να βάλει και πάλι στο τραπέζι όλα τα δεδομένα. Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις, προκειμένου τα σωματεία να γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News