Με Μιχάλη Κουτεντάκη στον πάγκο ο ΑΟΤ!

Ποδόσφαιρο
Με Μιχάλη Κουτεντάκη στον πάγκο ο ΑΟΤ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια γνώριμη και σίγουρη λύση με ένα δικό της παιδί επιστρέφει η ομάδα του Τυμπακίου

Ο Μιχάλης Κουτεντάκης είναι ο νέος προπονητής του ΑΟ Τυμπακίου, με τους Μεσαρίτες να καταλήγουν σε μια πολύ γνώριμη και σίγουρη λύση για τον πάγκο!

Άλλωστε με τον έμπειρο κόουτς υπάρχει σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και η επιλογή στο πρόσωπό του δεν ήταν δύσκολο να γίνει, γνωρίζοντας άπαντες ότι με εκείνον στην τεχνική ηγεσία ο ΑΟΤ μπορεί να επιτύχει πολλά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Κουτεντάκης πιάνει άμεσα δουλειά για την συγκρότηση του προπονητικού τιμ αλλά και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ίδιος ασφαλώς θα εργαστεί σε ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον, καθώς πολλοί παίκτες έχουν παραμείνει στην ομάδα από την προηγούμενη θητεία του ενώ θα έχει στη διάθεσή του και τον 18χρονο γιο του, Τίτο Κουτεντάκη.

Στην ανακοίνωσή του ο ΑΟΤ αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ του ΑΟ Τυμπακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεγάλη επιστροφή του Μιχάλη Κουτεντάκη στην ομάδα μας. Ο Μιχάλης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του σωματείου μας, το οποίο έχει τιμήσει με τη μεγάλη προσφορά του και στο παρελθόν τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής.

Καλωσορίζουμε ξανά  ένα δικό μας παιδί και του ευχόμαστε καλή σεζόν, με υγεία και να υλοποιήσουμε μαζί τους στόχους μας.  Καλή επιστροφή και καλή επιτυχία, Μιχάλη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News