ΠΑΟΚ: Έκκληση Μπουμάκη για συστράτευση στον Κρουσώνα!

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Έκκληση Μπουμάκη για συστράτευση στον Κρουσώνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ χτυπάει καμπανάκι και ζητά βοήθεια για την ομάδα

Δεν έχει υπάρξει «φως» στον ΠΑΟΚ μετά την πρώτη Γενική Συνέλευση και αυτό ενέτεινε τον προβληματισμό, κάτι που εκφράζεται και μέσω επιστολής του προέδρου της ομάδας Κώστα Μπουμάκη.

Ο κ. Μπουμάκης αναφέρει ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το όνειρο και τον αγώνα για την ομάδα αλλά ζητά να υπάρξει συστράτευση από τους Κρουσανιώτες. Έτσι η επόμενη Γενική Συνέλευση θεωρείται κρίσιμη για το μέλλον της ομάδας. Η επιστολή Μπουμπάκη αναφέρει τα εξής:

«Μετά και την προαναγγελθείσα προγραμματισμένη γενική συνέλευση όπου δυστυχώς η προσέλευση των μελών και των φίλων του σωματείου ήταν αποκαρδιωτική, προσπάθησα να έρθω σε επαφή με μερίδα ανθρώπων του Κρουσώνα τόσο εντός των γεωγραφικών ορίων όσο και εκτός αυτού, με κάθε ένα ξεχωριστά, χωρίς να υπάρξουν έως και σήμερα κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα που να μου επιτρέπουν την δημιουργία ενός διοικητικού συμβουλίου με όραμα για το παρόν, αλλά και για το μέλλον όχι μόνο για το αγωνιστικό πλάνο του σωματείου μας αλλά και ότι αυτό αντιπροσωπεύει και εκφράζει στα 53 χρόνια ζωής από την ίδρυση του έως και σήμερα.

Κατόπιν τούτου και με μοναδικό σκοπό και γνώμονα την αγάπη μου και την αφοσίωση μου όλα αυτά τα χρόνια στην κοινωνία και στην ιστορία του σωματείου που εκπροσωπώ και πριν από οποία απόφαση παρθεί, επιθυμώ ως ύστατη προσπάθεια να θέσω τον κάθε έναν ξεχωριστά προ των ευθυνών του με ότι αυτό συνεπάγεται για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Δεν θα εγκαταλείψω το όνειρο, τον αγώνα, και την προσπάθεια τόσων χρόνων έτσι απλά, είναι όμως επιτακτική η ανάγκη περισσότερη τώρα πέρα από οποιανδήποτε άλλη φορά για συστράτευση ανθρώπων, δυνάμεων και ιδεών μέσα σε ένα σύλλογο που χρόνια τώρα δεν έπαψε ούτε μια στιγμή να εκπροσωπεί και να διαφημίζει επάξια.

Κάθε Κρουσανιώτη και κάθε Κρουσανιώτισα δεκάδες εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά. Ως εκ τούτου η νέα καταλυτική και οριστική ημερομηνία της νέας γενικής συνέλευσης ορίζεται η 21η Ιουνίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ενορίας Άγιος Τριάδος Κρουσώνα.

ΜΠΟΥΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News