Τοπικό

Νέοι Ηροδότου: Δίνει κατευθύνσεις από Χίο ο Παν. Μουρτζάκης

Ο πρόεδρος των Νέων Ηροδότου βρίσκεται σε καθημερινή επαφή για την ομάδα

Μπορεί για υπηρεσιακούς λόγους να έχει ταξιδέψει για τη Χίο, όπου θα παραμείνει για τους επόμενους μήνες αλλά ο Παναγιώτης Μουρτζάκης φροντίζει να ασκεί σε απόλυτο βαθμό τα καθήκοντά του στους Νέους Ηροδότου.

Ο πρόεδρος της ομάδας βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τα στελέχη των Νέων Ηροδότου για θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση ενόψει της νέας σεζόν, όπως ασφαλώς και με τον προπονητή Βασίλη Γενιτσαρίδη που ανέλαβε πέρυσι αλλά ουσιαστικά λόγω της αναστολής των αγώνων που υπήρξε από το Νοέμβριο, δεν πρόλαβε να κοουτσάρει την ομάδα.

Ο Παναγιώτης Μουρτζάκης επίσης έχει επικοινωνήσει με τη διοίκηση της πρώτης ομάδας του Ηροδότου, μεταφέροντας τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τις ευχές και τη στήριξη όλων για τις μάχες στα μπαράζ ανόδου που θα ξεκινήσουν τέλος του μήνα.

Σε επικοινωνία που είχε το neakriti.gr ο πρόεδρος των Νέων Ηροδότου έστειλε το μήνυμά του στα νέα παιδιά του συλλόγου, τονίζοντας ότι «θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την ανάδειξη ταλέντων, αποτελώντας τον προθάλαμο για την πρώτη ομάδα» αλλά δεν κρύβει την αγάπη του και για τη μεγάλη του αδυναμία.

«Όλα εδώ στη Χίο είναι καλά, το μόνο που μου λείπει είναι η οικογένειά μου και ο μικρός εγγονός μου, ο Παναγιώτης μου… Θέλω να του στείλω μέσα από την καρδιά μου όλη μου την αγάπη!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια