ΕΠΣΗ: Ανακαινίζει το κτίριο και διοργανώνει Παιδικό Τουρνουά

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Ανακαινίζει το κτίριο και διοργανώνει Παιδικό Τουρνουά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικές αποφάσεις πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή στη σημερινή τηλεδιάσκεψη

Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ με σημαντικά θέματα, τα σημαντικότερα εκ των οποίων είναι η πλήρης ανακαίνιση του κτιρίου που στεγάζεται η Ένωση αλλά και η διοργάνωση Παιδικού Τουρνουά, από τη στιγμή που έχουν ξεκινήσει προπονήσεις οι Ακαδημίες. Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΠΣΗ: 

1) Έγινε συζήτηση για τα προβλήματα στις κτιριακές υποδομές της ΕΠΣΗ και ενημέρωση από το μέλος της Ε.Ε. κ. Βαγγέλη Πετούση που έχει αναλάβει τις ενέργειες και τις επαφές με την Περιφέρεια Κρήτης, που θα αναλάβει την χρηματοδότηση για την πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου. Ο κ. Τζώρτζογλου ενημέρωσε ακόμα για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και επισκευές στο υπόγειο και στην οροφή του κτιρίου. Εξετάστηκε επίσης η πιθανότητα μετακόμισης των γραφείων και υπηρεσιών της ΕΠΣΗ σε άλλο χώρο, μέχρι να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

2) Συζητήθηκε το θέμα της διοργάνωσης Παιδικού τουρνουά με τη συμμετοχή Ακαδημιών απ’ όλο το νομό Ηρακλείου. Ο υπεύθυνος υποδομών της ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης Παπαγγελής θα έχει το προσεχές διάστημα επαφές με τους υπεύθυνους των Ακαδημιών, προκειμένου να εξεταστούν οι λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του τουρνουά.

3) Η ΕΠΣΗ θα πραγματοποιήσει εντός των επόμενων εβδομάδων την τακτική Γενική Συνέλευση. Γι’ αυτό το λόγο ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης θα συζητήσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες για τα ισχύοντα μέτρα λόγω COVID και η ημερομηνία, ο τόπος και ο τρόπος διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθούν βάσει της αθλητικής και υγειονομικής νομοθεσίας.

4) Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ και Χορηγιών της ΕΠΣΗ κ. Γιώργος Φανουράκης ανέλυσε το χορηγικό πλάνο που έχει καταρτίσει και έκανε προτάσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή για τις επόμενες ενέργειές της Επιτροπής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News