Τοπικό

ΕΠΣ Ηρακλείου: Σε ρόλο… κλειδί ο Γιώργος Φανουράκης και συζήτηση για τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν

Τηλεδιάσκεψη με σημαντικά θέματα έγινε σήμερα

Πλούσια η θεματολογία στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣ Ηρακλείου, όπου αναλύθηκαν διεξοδικά τα δεδομένα.

Ο Γιώργος Φανουράκης είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ και Χορηγιών, ξεκινώντας άμεσα επαφές ώστε να παρουσιάσει ένα πλήρες πλάνο.

Επίσης, τέθηκε επί τάπητος ο σχεδιασμός για τα τοπικά πρωταθλήματα της σεζόν 2021-22, καθώς η διοργάνωση τους θα βρεθεί πιο έντονα στο προσκήνιο το επόμενο διάστημα.

Η επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΣΗ:

Τηλεδιάσκεψη με πολλά και σημαντικά θέματα πραγματοποίησε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι οι εξής:

1) Συζητήθηκε το θέμα των οικονομικών και των ενεργειών που θα γίνουν το προσεχές διάστημα. Νέος πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ και Χορηγιών ΕΠΣΗ αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Φανουράκης, που θα παρουσιάσει ένα πλήρες πλάνο και συγκεκριμένες ενέργειες σε αυτό τον τομέα στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

2) Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου ανέδειξε το θέμα των σοβαρών προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στις κτιριακές εγκαταστάσεις της ΕΠΣΗ. Πρωτοβουλίες για την επίλυσή τους έχει αναλάβει ο κ. Βαγγέλης Πετούσης, που βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την Περιφέρεια Κρήτης.

3) Ο Α’ αντιπρόεδρος ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και τα μέλη της Επιτροπής κ.κ. Γιώργος Φανουράκης και Μανώλης Μαθιουδάκης τοποθετήθηκαν για την πορεία των επαφών που έχουν ξεκινήσει με το σύνολο των σωματείων για την εγγραφή τους στο ηλεκτρονικό Μητρώο της ΓΓΑ.

4) Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη διοργάνωση των τοπικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2021-2022.

5) Έγινε ενημέρωση από τον κ. Βαγγέλη Παπαγγελή για την αιμοδοσία που θα διοργανώσει η ΕΠΣΗ με την υποστήριξη του δήμου Μαλεβιζίου και τη συνεργασία του ηγέτη του ΑΟ Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια