Τοπικό

Βιάννος: Ανακαίνιση γραφείων και αποδυτηρίων Πατούχα!

Άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της ομάδας από την Περιφέρεια Κρήτης

Ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης  στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Βιάννου, στην περιοχή Αγία Μονή

Εκεί βρέθηκαν  ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, η Προϊσταμένη Δομών Περιβάλλοντος ΠΕ Ηρακλείου  Άννα Ροβίθη, ο πολιτικός μηχανικός της Περιφέρειας Κρήτης Μανόλης Γωνιανάκης  και μέλη του Ο.Φ.Β. "Πατούχα".

Στην διοίκηση της ομάδας του Πατούχα παραδόθηκαν οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις των  γραφείων και των αποδυτηρίων και υπογράφτηκε το σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής.

Η διοίκηση και τα μέλη της ομάδας ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κρήτης τόσο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους, όσο για τον σύντομο χρόνο ολοκλήρωσης  των απαιτούμενων εργασιών.

Παράλληλα έγινε επίσκεψη σε ακίνητο  ιδιοκτησίας του Πολιτιστικού Συλλόγου της Ψαρής Φοράδας, όπου η Περιφέρεια Κρήτης προγραμματίζει για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών, την κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5. Το γήπεδο θα αναβαθμίσει τις αθλητικές υποδομές της περιοχής παρακινώντας περαιτέρω τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια