ΑΟ Θερίσσου: Ενέργειες για τη δημιουργία χώρου άθλησης

Ποδόσφαιρο
ΑΟ Θερίσσου: Ενέργειες για τη δημιουργία χώρου άθλησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισιόδοξη συνάντηση στο δήμο Ηρακλείου με τον κ. Μανόλη Βασιλάκη

O AO Θερίσσου είναι ένα από τα σωματεία με μεγάλη ιστορία αλλά παραμένει χωρίς στέγη κι αυτό είναι ένα ζήτημα που για πολλά χρόνια προβληματίζει το προάστιο του Ηρακλείου.

Οι άνθρωποι της ομάδας πλέον ξεκινούν μια σειρά ενεργειών για την δημιουργία χώρου άθλησης και γι’ αυτό το λόγο επισκέφτηκαν τον προϊστάμενο της δημοτικής περιουσίας του δήμου Ηρακλείου κ. Μανόλη Βασιλάκη. Η συνάντηση είχε αισιόδοξα αποτελέσματα με τον κ. Βασιλάκη να δεσμεύεται ότι θα εξετάσει το δίκαιο αίτημα του ΑΟ Θερίσσου. Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει τα εξής:

«Επισκεφθήκαμε τον προϊστάμενο της δημοτικής περιουσίας του δήμου Ηρακλείου κ. Μανόλη Βασιλάκη με σκοπό να του μεταφέρουμε το δίκαιο αίτημα μάς για την παραχώρηση οικοπέδου και την δημιουργία χώρου άθλησης της νεολαίας του προαστίου μας! Καταθέσαμε τεκμηριωμένες προτάσεις και υποδείξαμε τον χώρο ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή της Θερίσσου και μελετούμε τις επόμενες κινήσεις μας για την εξεύρεση λύσης στο μεγάλο αυτό πρόβλημα που στερεί από τα παιδιά της γειτονιάς μας την δυνατότητα άθλησης και ψυχαγωγίας! Καλούμε τον υφυπουργό αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη και την δημοτική αρχή της πόλης μας να σκύψουν πάνω από τα πραγματικά προβλήματα των ερασιτεχνικών σωματείων και ειδικότερα των αστέγων, πράττοντας τα αυτονόητα που γίνονται σε κάθε προηγμένο Ευρωπαϊκό κράτος, βοηθώντας την νεολαία και την κοινωνία! Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον άνθρωπο Μανώλη Βασιλάκη, που χρόνια τώρα προσφέρει και κοσμεί με τις γνώσεις και το ήθος του τον δήμο μας και που όχι μόνο άκουσε τα προβλήματα που του θέσαμε αλλά τα κατέγραψε και πήραμε την δέσμευση του ότι θα τα εξετάσει και ευελπιστώντας κι ίδιος να υπάρξει μια θετική εξέλιξη!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News