Ικάριο: Αποδυτήρια γηπέδου μετατράπηκαν σε… τουαλέτες!

Ποδόσφαιρο
Ικάριο: Αποδυτήρια γηπέδου μετατράπηκαν σε… τουαλέτες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκρουστικές εικόνες από το Ικάριο Γήπεδο που βρίσκεται στη Νέα Αλικαρνασσό

Με πολλούς κόπους και αγώνες από τους ανθρώπους του Ποσειδώνα, δημιουργήθηκε πριν λίγα χρόνια το Δημοτικό Ικάριο Γήπεδο στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.

Το γήπεδο θεωρήθηκε εξ’ αρχής μια νέα αθλητική κυψέλη, όχι μόνο για τον Ποσειδώνα αλλά και για άλλες ομάδες της περιοχής.

Δυστυχώς υπήρξαν εμπλοκές που δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμα προκειμένου να δοθεί άδεια για τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων αλλά τα τελευταία χρόνια φιλοξενούσε προπονήσεις του Ποσειδώνα, αλλά και άλλων ομάδων και τμημάτων Ακαδημιών.

Και φτάσαμε στον Μάρτιο του 2021 όπου το γήπεδο έχει αφεθεί στην τύχη του! Το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες δεν γίνονται προπονήσεις από ομάδες και ούτε να υπάρχει κάποιος να προσέχει και να συντηρεί τις εγκαταστάσεις, έχει δημιουργήσει μια πολύ άσχημη κατάσταση.

Καθημερινά όποιος θέλει μπαίνει και βγαίνει χωρίς έλεγχο, αφού τα λουκέτα είναι σπασμένα, με συνέπεια να υπάρχουν πολλές φθορές.

Όμως τα χειρότερα είναι αυτά που γίνονται στα αποδυτήρια που υπάρχουν δίπλα στο γήπεδο και έχουν μετατραπεί σε… τουαλέτες! Βρωμιά και δυσωδία, ακαθαρσίες, σκουπίδια!

Ό,τι πιο άσχημο σε χώρους που κανονικά έπρεπε να αποτελούν κυψέλες αθλητισμού για νέα παιδιά και σωματεία.

Μαθαίνουμε ότι οι άνθρωποι του Ποσειδώνα, που λένε ότι είναι και οι μοναδικοί ουσιαστικά που ασχολούνται και προσπαθούν να βρουν άκρη με την δυσάρεστη κατάσταση, είναι σε επαφές με το δήμο Ηρακλείου, περιμένοντας να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι.

Από τη στιγμή πάντως που η δημοτική Αρχή δεν είναι διατεθειμη να σουλουπώσει την κατάσταση, οι άνθρωποι του Ποσειδώνα υποστηρίζουν ότι πρέπει να παραχωρηθεί επίσημα το γήπεδο στον Ποσειδώνα, προκειμένου το σωματείο να έχει και την ευθύνη για να επαναφέρει τις εγκαταστάσεις στην πρότερη εικόνα τους και όχι να είναι σκουπιδότος και εστία μόλυνσης...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News