Τοπικό

Η ενημέρωση της ΕΠΣΗ για την τηλεδιάσκεψη και την ομόφωνη απόφαση για διακοπή των πρωταθλημάτων...

Αναλυτικά όλα όσα έγιναν...

Τα σωματεία της ΕΠΣΗ είναι αρνητικά για την επανέναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων όπως προέκυψε και σήμερα στην κρισιμότερη τηλεδιάσκεψη για το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων. Τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, την Επιτροπή Πρωταθλήματος και τα σωματεία όλων των κατηγοριών με αφορμή το έγγραφο - ερώτημα της ΕΠΟ προς την ΕΠΣΗ σχετικά με το μέλλον των τοπικών πρωταθλημάτων. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος εισηγήθηκε άμεσα την επικοινωνία με τα σωματεία. Στην τηλεδιάσκεψη από την Ε.Ε. της ΕΠΣΗ συμμετείχαν: Ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επ. Πρωταθλήματος κ. Γιώργος - Πλούταρχος Κουτεντάκης μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής κ. Γιώργο Φανουράκη και το μέλος κ. Μανόλη Μαθιουδάκη, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών κ. Βαγγέλης Παπαγγελής, ο αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας κ. Δημήτρης Χρονάκης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Βαγγέλης Πετούσης, το μέλος κ. Μιχάλης Μωραΐτης και το αναπλ. μέλος κ. Φίλιππος Βερδιάκης. Τα σωματεία επιβεβαίωσαν την θέση που είχαν εκφράσει και στις προηγούμενες τηλεδιασκέψεις και δη με δυναμικό τρόπο, καθώς ομόφωνα ήταν υπέρ της διακοπής των τοπικών πρωταθλημάτων.
Αυτή η απόφαση των σωματείων θα κοινοποιηθεί πλέον στην ΕΠΟ, όπως θα κοινοποιηθούν οι θέσεις όλων των Ενώσεων της χώρας και η Ομοσπονδία θα λάβει την τελική απόφαση!
Ωστόσο θα συνεχιστούν από πλευράς ΕΠΣΗ οι ενέργειες για την επιστροφή στις προπονήσεις και κυρίως για την επαναλειτουργία των Ακαδημιών, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Παράλληλα συζητήθηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν τα σωματεία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Μητρώο και μάλιστα εκφράστηκαν και πάλι παράπονα για τις χρονοβόρες διαδικασίες αλλά και για το γεγονός ότι σωματεία που έχουν ενταχθεί στο Μητρώο εδώ και πολλούς μήνες, δεν έχουν λάβει ακόμα το ποσό της επιχορήγησης. Επίσης μετά από ερωτήματα των σωματείων ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου επιβεβαίωσε την στήριξη στον Θοδωρή Ζαγοράκη, επισημαίνοντας ότι πρώτη η ΕΠΣΗ το 2012 τον είχε προτείνει για πρόεδρο κοινής αποδοχής. Για τους υποψήφιους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ανέφερε ότι το θέμα θα συζητηθεί σε έκτακτη συνεδρίαση της ΕΠΣΗ την προσεχή Τετάρτη.
Τέλος έγινε ενημέρωση από τον κ. Μαθιουδάκη για τις ενέργειες γύρω από τη δημιουργία του ενωσιακού γηπέδου αλλά και ενημέρωση για τη λειτουργία και τις σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει τον καιρό της πανδημίας η ΕΠΣΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια